Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Pokud máš r.v.2004, máš už v motoru delší lišty automaticky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Ešte keď som jazdil na tej 2004 AZQ a pýtal sa tu, či mám dlhšie lišty, tak som dostal odpoveď, že až od MR2005 (ale to nebola, bola ešte pred FL, vyrobená začiatkom roka). Tak či onak je to už jedno, auto je rozbité a predané, nová Fabka je rv 2006 a BME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Ale i tak, pokud tam nebyly z výroby, za tu dobu už by měly být dávno vyměněné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Prepáč, no teraz trocha nechápem. Mali byť vymenené - akože je to pomaly povinnosť a zodpovednosť majiteľa si to nechať vymeniť, inak bez toho riskuje velký prúser alebo tým myslíš, že Škodovka to automaticky počas prvých 2 až 4 rokov, kedy zvykne byť auto v záruke a chodí na garančky, vymienala zadarmiko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Měnili to v rámci servisu - pokud jsi měl při nějaké garančce dojem, že jim práce trvá nějak moc dlouho, bylo to možná ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Řekl bych, že vodící lišty se preventivně neměnily. Na záruku se to řešilo, až po přeskočení řetězu. Bohužel, tak je to u škodovky se vším. Výjimka je akorát bezpečnost (brzdy, řízení atd...). Delší lišty má až BME. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 přesně jak říkáš rkonf, sami to nedělali ... mám AZQ 8/2004, a též si nejsem jistý že bych měl dlouhou lištu, jeden čas se tvrdilo že přelom 2003/2004 se to měnilo, nicméně pak tu někomu na AZQ 2004 to skočilo a měl ještě krátkou lištu, takže bych se též přikláněl s tou jistotou až od FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara00 Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 nejak se v tom nevyznam ...ale kolegoj v praci retez skocil a mel rok vyroby 2007 tedy jedna z poslednich jednickovych fabii ---- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 To že jsou v motoru dlouhé lišty ještě neznamená, že to skočit nemůže, jen je menší pravděpodobnost tuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 tak tak (pardon za spam, ale jednoducho súhlasím.. s BME motorom nemám pocit neohrozenosti, len o trocha lahší spánok) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 V 6. 8. 2012 na 12:09, Ekkar_z_Bastlírny napsal: Měnili to v rámci servisu - pokud jsi měl při nějaké garančce dojem, že jim práce trvá nějak moc dlouho, bylo to možná ono. blbosť...nikdy a nikde sa to nerobilo-nerobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0007 Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 delsi listy byly od 6/2005. u starsich se menily, az kdyz to preskocilo. byla na to opravna sada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXWRCXXX Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 minulý týžden som rozobral rozvody na azq 10-2004 a lišta bola dlhá.auto mal moj otec od novoty a na servis bol iba raz v škodovke a to bolo iba asi 2 hodinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 proto říkám že u mé 8/2004 jsi nejsem jistý. Ale mám takové tušení že od 10.měsíce už byl vždy nový modelový rok, takže třeba z tohoto důvodu už tam měl dlouhé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXWRCXXX Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 mám model 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 takže tím se to potvrzuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 V bývalém džobu bylo haťapek několik - minimálně 3 než jsem odtama odešel. Všecky který si tam pamatuju byly určitě "předface" (skončil jsem tam v červenci 2004) a na všech se preventivně skoro současně nechávaly měnit napínákové lišty - vím to, protože jsem dvě z nich na tuhle "operaci" do servisu zavážel a druhej den je zase vyzvedával... Bylo to pár měsíců předtím, než jsem tam ukončil HPP a ty haťapky jsem měl v tý době "v permanenci" = jednu z nich jsem denně na několik hodin potřeboval. Ale ve značkáči tu výměnu zajišťoval vyšší vedoucí, odpovědnej za provoz "autoparku", takže já nevím, na základě čeho to domlouval - přeskočená v té době nebyla ani jedna. Já dostal pouze befél "zavez tam auto a zítra ho tam zas vyzvedneš"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Pavelo:no já myslím spojka a vejfuk pujde do věčných lovišť...ale je pravda že spojka neklouže....to znamená dobrý ještě...a začal jsem startovat bez spojky...a po 14 dnech jí už tolik při jízdě neslyším.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Ops, ja som prečítal, že auto pôjde do kopru... No tak my sme menili zadný a stredný výfuk pri cca 95tis km, spojka vtedy ešte bola stále ako nová. Kolko by sa ale dožila, to sa už nedozvieme, možno akurát kebyže stretnem nového majiteľa "nikdy nebúraného" auta.. ale odhlásené papiere som posielal na východ, čiže tá pravdepodobnosť je mizivá. Tak či onak gratulujem ku KM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeoCZ15 Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 V 7. 8. 2012 na 6:41, Malta napsal: proto říkám že u mé 8/2004 jsi nejsem jistý. Ale mám takové tušení že od 10.měsíce už byl vždy nový modelový rok, takže třeba z tohoto důvodu už tam měl dlouhé. Doufám tedy, že naše AZQ nepřeskočí, máme r.v. 2004, nevím jaký měsíc, ale už máme skoro 90 tisíc, takže snad je tam ta delší už... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 Me skocily rozvody o 2 zuby a to predchozi majitel je nechaval menit:-D r.v.2003 najeto 90tisic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 A čo si s ním robil, alebo ako sa to celé stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 vycouval sem z garaze asi 2 metry a hned sem to chcipnu po 4 hodinach sem sel nastartovat ze to uklidim a nic jen to strilelo do vejfuku dyz sem drzel plyn tak sem zavolal znamyho ten zmeril tlaky,vymenil svicky,promeril civky a porad nic tak to vodtahl na lane do dilny a byly skoceny o 2 zuby nastesti se to nepotkalo tak me oprava vysla na 5tisic kc:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 a 2 tejdny na to mi do cumaku nacouval pitomec kdyz sem tam mel jednicku a tejden na to mi to zacalo na dvojku kolem 2800ot.cukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.