Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čauky všichni.Pořídil jsem si starší webasto thermo top C.Mam Fabii 1,9 TDI 74KW s klimou,a montáž si chci provezt sam.Jen s umístěním bude asi problém.Nevíte někdo kam nejlepe s ním,a kde se běžně do fabek dává?Firma co montáže provádí mi to sdělit nehodlá,jen že do fabii montuji Eberspacher Hydronic D4W S.Thermo top c se tam prí nevejde,ale co jsem se díval na rozměry tak webasto je jen o 1cm silnější.Tak by to neměl být takový rozdíl.

Vloženo

no tak , to má dneska cenu zlata....mám k němu l GSM dálku , kdybys potřeboval :)

Díky,zatím řeším umístění a zapínat ho budu zatím jen pres tlačítko,ale do budoucna si ho chci zapínat na dálku.

Jak vubec gsm funguje,co to obnáší a kolik by jsi za něj chtěl? :)

Vloženo

no tak , to má dneska cenu zlata....mám k němu l GSM dálku , kdybys potřeboval :)

Díky,zatím řeším umístění a zapínat ho budu zatím jen pres tlačítko,ale do budoucna si ho chci zapínat na dálku.

Jak vubec gsm funguje,co to obnáší a kolik by jsi za něj chtěl? :)

• o 2 týdny později...
  • o 4 roky později...
  • o 11 měsíců později...
Vloženo

Nevejde? Sáákra, zrovna se na pátek chystám montovat Thermo Top C do Fábky 1.9 SDi, tak jsem plný naděje otevřel téma, kde jsem očekával radu s umístěním... Nemáte prosím někdo radu? 

Vloženo

Neřeším věci ve smyslu vyplatí/nevyplatí. Mám auto na každodenní ježdění do práce, každý den do něj v 6 ráno sedám a plánuji, že ještě pár let budu. Topení jsem koupil za pěkný prachy, tak proč si nedopřát trochu toho komfortu? Vždyť nemusí být všechno jen o tom, jestli se mi to vyplatí. I kdyby se to nevyplatilo, ale sednu do vyhřátého auta a nemusím škrábat a trápit studený motor ;-)

Vloženo

Kupodivu vím, co je NT a jaké výhody má, mám ho už ve třetím autě, byť se to u benzínů tolik nenosí, jen mne zarazilo, že ho dádáš do tak starého auta.

Je mi úplně jedno, za kolik jsi ho koupil, ale pokud s autem máš ještě plány, tak to smysl má = vyplatí se to.

Vloženo

Proč kupodivu? Já Tě nijak nenapadal ani neurážel. Motoricky to má poctivejch 186tis km najeto, takže plánuji tu fábku nějaký ten rok ještě provozovat. A fakt je to opruz ráno mrznout :-) Tak se nerozčiluj, já jsem svůj příspěvek nijak zle nemyslel a věřím, že Ty také ne. ;-)

Vloženo (editace)

Díky moc, příteli. Je to na benzín, nicméně v tom manuálu na straně 4 je na krytu motoru vidět nápis SDI a vlevo dole je naftový filtr, takže jupijajej :-D

EDIT: Dnes jdu montovat, držte palce :-)

Editováno: , autor: Shrek_1.4

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...