Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak dnes je to týden, žiju v nadějí že by mohl být v pátek doma, pokud budou nalakované díly, je to práce na den, pokud tam ještě neobjeví nějakou závadu která se nečekala ( hnutá náprava... )

Držím palce aby byl brzo doma, tak na kolik se tedy vyšplhala předběžná cena opravy a co všechno (krom toho co je zřejmé) se nakonec muselo měnit ?

Vloženo

Jak jsem psal..

Čelní sklo, kryt A sloupku, kapota, nárazník, mlhovka, světlo, pneumatika+disk, nádržka ostřikovače, spodní kryt motoru, podběh kola, dešťový senzor. Bude se dělat ještě geometrie. Předběžná cena je 78 tis. Spoluúčast mám 1%.

Vloženo

14 dnů, dnes jsem volal do servisu a dle mého názor k tomu přistupují dost apaticky, cesky to maj v p***. Rekli mi ze je to rozebrany, asi se tam zejtra zajedu podivat a trosku je popozenu, uz je mi smutno :aggressive:

Vloženo

Au, tak to asi bolelo... :-( zvlášť, když člověk nerad vidí každý škrábanec...

btw: není to mezi Lbcem a Českou Lípou? Tam je taková nepříjemná silnice (zejména mezi Jablonném a Cvikovem) každý tam předjíždí, i když není vidět přes horizonty.... Každopádně viel Glück a ať se takový věci nedějou často....

Vloženo

Ahoj, nene, je to ve směru ze zahrádek u Č. Lípy na Jestřebí směr Mladá Boleslav, taková dlouhá rovinka, mohu se zeptat, ty seš někde odsud že snáš úsek Cvikov-Jablonné ?

Vloženo

Ahoj, nene, je to ve směru ze zahrádek u Č. Lípy na Jestřebí směr Mladá Boleslav, taková dlouhá rovinka, mohu se zeptat, ty seš někde odsud že snáš úsek Cvikov-Jablonné ?

Joo, to je tam co jsou cedule: klobása 2km, klobása 1km ....500m....200m ....100m....50m .... nebo aspoň to tam bývalo :)

Vloženo (editace)

Tak jsou asi z obou stran, protože já si jich vždycky všimnul když jsem jel na Mácháč a to jezdim od Litoměřic. Ale to je jedno, hlavně aby auto bylo zase brzy OK

Editováno: , autor: Sranki
necituj predchadzajuci prispevok
Vloženo

tééééda tak to nezávidím, ať je to co nejdříve ok, to že ten protijedoucí ujel, to je fakt kur...na největší!! Trošku zodpovědnosti za své činy.. :(

Jen se zeptám, sice člověk z takové situace bývá dohukanej a vše se semele vždy hodně rychle, jelikož předjížděl nezaregistroval jsi, co to bylo přibližně za auto, barva? atd.. třeba někdo z okolí? A když předjížděl co ten co byl předjížděnej, to máš světka, ne? Ten by mohl taky přispět aspoń k nějakému objasnění, musel to mít z první řady..

Tak ať to máš co nejdřívě v kupě, sice mám FI, ale Yeti je fakt parádní autíčko.. :palec2: tak přeji do budoucna spoustu spokojených km a hlavně bez nehod!

Vloženo

hmm ochota a ohleduplnost některých lidí.. fakt děs.. :( tak snad to budeš mít co nejdřív v kupě.. moc pěkný autíčko, už aby bylo zpět na silnicích.. ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Pořád čekám a začínám mít nervy, servis nemá vlastní lakovnu a někam to posílaj, v pondělí to bude míc jak měsíc, a oni nejsou schopní mít nalakované 2 díly.. Už mi přijde blbý tam každej den volat..

Vloženo

Ahoj, jaký blbý, prostě se do nich opři, přeci Ti dali nějaký termín opravy a nepředpokládám, že to bylo měsíc, či ano? Pokud je již po daném termínu opravny, tak je sjezdi, že budeš požadovat úhradu vypůjčeného vozu (stejné kategorie) a pokud jsou autorizovaní, jako že asi ano, tak se obrať na Boleslav, bývá to docela účinné! Holt se musí člověk obrnit a občas zapomenout na slušné vychování, zvláště když ostatní jej nemají! Hodně zdaru a hrr na ně!!!:)

Vloženo (editace)

Huráááá - gratulujeme opravně k opravdu rekordně krátké době opravy, díky svému vskutku "ďábelskému" tempu původně plánovanou dobu překročili pouze o 14 dní, jen tak dál chlapci lol Konečně ses dočkal, to čekání muselo už být trošku na mozek ...

Editováno: , autor: WalkerT
Vloženo

Ahoj, ako si spokojny s vymenou celneho skla? ja som dnes absolvoval vymenu v autorizovanom servise a som zhrozeny. Jeden kryt A stlpika nezasunuty spravne, z vnutra auta je vidiet tmel, takisto z vonku, ako je sklo po okrajoch stmavene. Neviem ako vyzera povodne horny kryt (latkovy) strechy - no pri celnom skle je len taky ostrapkany, neviem, co si o tom mam mysliet, ci to tak bolo origo, alebo to po.... v servise. Som maximalne nasraty a idem to reklamovat. Vdaka za pomoc.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Takže jsem opět dojezdil.. 14 dnů jsem jezdil a včera mi maxík nahlásil: závada motoru, do servisu, rozblikala se kontrolka žhavení+ systém kontroly výfukových plynů, dneska jsme to z kámošem napíchli na diagnostiko a je něco špatně z regulací turba... zabírá až někde na 4000 otáčkách a po chvíli to hodí motor do nouzáku. Zejtra to vezu do škodovky tak uvidíme...

Vloženo

No to je mi Tě tedy líto, nemá snad ta závada nějakou spojitost s tou opravou, ale tam auto dostalo značkou na druhou (pravou) stranu než je turbo, tak hlavně ať na to mechanici rychle přijdou, kam to vezeš, do Kosmonos ?

Vloženo

Tak zejtra ho jdu vyzvednout, nějaký podtlak na turbu, takže bylo neregulovatelné, objednali opravárenskou sadu, namontujou a můžu odjet. Ale trošku mně štve že auto stojí víc v servisu než v garáži, no snad to je poslední vetší závada a už to bude ok.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...