Přejít na obsah

raca01

Uživatel
  • Počet příspěvků

    145
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem raca01

  1. raca01

    Maxi Dot

    Teplota oleje je určitě dobrá věc pokud chceš motoru dopřát trošku té péče. Mám tak 1,8TSI a i v tomto počasí (t.j. kolem 0) je olej ohřátý na 50 stupňů po cca. 5 km no a když je olej ohřátý tak vím že můžu klidně provětrat těch 160 koníků :-)
  2. Jasný, je to spojka, jestli jí necháš 15 sekund prokluzovat. Taky mě to děsilo (a to jsem na spojku opatrný a fakt ji šetřím) bál jsem se že bude za chvíli v háji, ale teď má auto najeto 40 000 a ještě drží :-) a už nesmrdí.
  3. Tak jsem se dnes zastavil v servisu, protože za dva měsíce mi končí záruka a ohlásil jim hlučný rozvoďák po studeném startu u 1,8TSI. Bez problému mi Yetiho objednali na příští týden na výměnu. Tak uvidíme jak se jim práce zadaří :-) ale musím říct že mě ty návštěvy servisu moc nebaví, před Yetim jsem měl 2,5 roku Suzuki Splash koupenou novou stejně jako Yeti a s tou jsem kromě servisní prohlídky nebyl v servisu ani jednou.
  4. To chci, jdu pro karbinu a začnu řezat, akorát že by mi na tu silničku pršelo a to mi vadí, proto jí vozím v autě. Jinak na co asi je to ovládání stahování 4 oken v řidičových dveřích??
  5. raca01

    Střešní stan

    Nezlob se, ale jsi dem...t, asi jsi nikdy nic takového jako je v tomto odkazu neviděl. Každopádně je jasné že když to unese Sup tak Yeti taky. Myslím že na příklad na prodloužený víkend v kempu je to fajn věc. http://www.toomich.cz/obchod/stresni-stany-markyzy/stresni-stan-hard-cover-model-2010/
  6. Čau, už někoho z Vás napadlo dát na Yetiho střešní stan? Nevím teď kde, ale myslím že jsem viděl nosnost střechy 100kg a když tam v Top Gearu mohli zaparkovat vrtulník tak by to nemusel být problém, ne?
  7. No jo rozleštit, ale s tím že se u nás solí se snad mělo počítat při výběru materiálu.
  8. Tak jsem dnes zavíral 5té dveře a koukám že již vyměněný znak na nich dopadne za chvíli tak jako jeho předchůdce. Auto koupeno v listopadu 2010 a už druhý znak je v p.......
  9. Ten zvuk znám, ale slyším ho většinou jen u studeného motoru, když řadím v nižších otáčkách. Jde o to naučit se se spojkou pracovat a sešlapovat jí v tu chvíli kdy není plně zatížena přenosem síly. Těžko se to popisuje, ale chce to dát nohu z plynu dřív neš sešlápnete spojku, je to otázka cviku. Snažší je to když se motor víc vytáčí, pak je přeřazení hladké bez zvuků a cukání.
  10. Tak mu nekažte radost, třeba to byla 1,6TDI, té by stačit mohl
  11. Co to má znamenat??? Chybí jen karoserie a airbag ve volantu.
  12. raca01

    LED žiarovky

    No tak to je pěkný, to chci taky.
  13. raca01

    Pozdrav

    Hele nebo si můžeme ukopnout pravé zrcátko a bude ... mě už to zdravení nebaví, když jsem Yetiho koupil bylo jich o dost míň tak to bylo fajn, ale teď už je jich spousta a ztácí to význam .... služebáky a dokonce i policajti
  14. Tak první co mě napadá je špatně namontovaný zámek zpátečky.
  15. Pak je tady ještě jedna možnost opravy .... pustit nahlas rádio
  16. Mě to teda nevadí, ale doufám že motor stejný nemáme doufám že od roku 2008 do 2010 už ty mouchy vychytali.
  17. Já už to myslím někde psal, ten zvuk jakoby vrzání vlivem kroucení karoserie mi odstranili nastavením zámku dveří (teď jdou i lépe zavírat, stávalo se mi že jsem zavíral třeba na třikrát) Když jsem ze ptal na namazání těsnění dveří tak mi bylo řečeno že dostali ze Škodovky pokyn těsnění ničím nemazat.
  18. Ten znak už jsem tady řešil v jiném vlákně, byl jsem v servisu a v úterý si jdu pro nový, i podle dalších lidí tady na foru je mění bez problémů.
  19. A až se příští týden zastavím pro nový znak tak mi nahrají nový software do podvolantové jednotky.
  20. Tak jsem byl včera taky v servisu, nechal jsem objednat nový zadní znak, lehké vrzání dveří u řidiče se odstranilo lepším nastavením zámku a na můj dotaz ohledně přeskakujícího rozvoďáku mi bilo řečeno že moje datum výroby (7/2010) je už s tou novou kladkou takže by mělo být vše OK. Doufám že to tak opravdu bude.
  21. Mám tady jednoho Yetiho s pořádným sound systemem
  22. Zkusím to vygooglit v nějakých Audi forech, tam by něco mohlo být, když je to jejich motor.
  23. Nevíte teda někdo od jakého data dávali tu novou kladku? Když Clint píše že někdy před rokem začali dodávat jinou kladku jako náhradní díl tak jestli už tu novou montovali i do motorů vyrobených v té době?
  24. raca01

    přední kapota

    Jak bys to řešil, je to nové auto tak zajeď do servisu ať to opraví
×
×
  • Vytvořit nový...