hudra Vloženo 7. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 (editace) to mě spíš napadlo, co by se stalo, kdybych vyšel ze dveří a zloděj byl v autě, podle nějakého svědka, který to viděl z dálky prý přijelo staré oprýskané auto, vyskákali z něj 3 chlapi a do minuty byli pryč. Asi bych se s nimi z očí do očí potkat nechtěl... Editováno: 7. Březen 2011, autor: hudra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 To by asi fakt nebylo nic příjemnýho. Čert ví, jestli v okolí neobejdoval ještě nějaký typař.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Hudra: nedělej si iluze, kvůli Boleru to jsou schopný vybrat taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 7. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 vedle mě stál kolega s Bolerem a toho nechali být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 (editace) Náhoda..Pokud to nebud vypadat z venku jako Swing, který se dá jen do S2 tak Ti nepomůže ani svěcená voda. Editováno: 7. Březen 2011, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 (editace) Bolero vyzerá skoro ako Columbus.. Myslel som VW/Seat Swing, ten pasuje presne. Editováno: 7. Březen 2011, autor: Tomino Men. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poolcze Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 pro všechny zájemce o foto autorádia swing, snad to někomu pomůže při výrobě krytu http://www.rcom.cz/swing.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 22. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 ten Swing se mi nedaří, zkouším to s Bolerem, ale také to není zatím ono. Zatím to řeším tak, že přes palubku přehazuji dnešní noviny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_b Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Ono uz zvenku okamzite podle anteny poznas, jestli v aute je nebo neni navigace (totez plati i pro Octavku), tak nevim, jestli Ti noviny pomuzou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 S tím, že to poznáš zvenku není pravda, existuje žraločí ploutev jen pro FM a GSM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty8 Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 to neni tak uplne pravda, stejnou antenu mas i bez navigace, pokud mas v aute originalni handsfree nebo nezavisle topeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kas Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 pro všechny zájemce o foto autorádia swing, snad to někomu pomůže při výrobě krytu http://www.rcom.cz/swing.rar DĚKUJI ZA FOTKY. ZKUSÍM JAK BUDE ČAS TAKÉ VYTVOŘIT NĚJAKÝ "FALEŠNÝ ČELNÍ PANEL" Z FOTKY ALE NEVÍM, NEVÍM... MÁTE NĚKDO JIŽ TAKOVÝ "KRYT SWING" VYROBEN? POKUD BYSTE MOHLI VYFOTIT A DÁT SEM PRO INSPIRACI, BYL BYCH MOC RÁD. ASI BY TO POMOHLO I VÍCE LIDEM..... PROTI KU.VAM JEDNYM ZLODĚJSKÝM KDYBY JIŽ NĚKDO UMĚL NĚJAKÝ DOBRÝ KRYT SWING VYROBIT, NABÍDNĚTE PROSÍM. JISTĚ SE NAJDE SPOUSTU LIDÍ KE KOUPI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 25. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 kdyby to někdo vyrobil, že by se to dobře nasazovalo a bylo to dobrou imitací radia Swing, hned bych to koupil (i za "větší" peníze) Já jsem zatím experimentoval: vytiskl jsem Swing na barevné tiskárně - podání barev je dost věrné, zkoušel jsem to zalaminovat do matné i lesklé folie, ale není to ono. Navíc u toho Swingu je problém, že má ty ovládací kolečka v jiné poloze než Columbus nebo Bolero, takže když přes to dáš Swing, tak je to nepřirozeně vyduté Mnohem lépe by šlo imitovat Bolero, to je až na některé detaily identické. Udělal jsem opět tisk na barevce, matná folie, na ovládací tlačítka jsem vystřihnul otvory, ale ještě to musím dotáhnout, nějak na to teď nemám čas, ale výsledek také nebude ideální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Obávám se , že žádná bezpečnostní folie feťáka nezastaví, zažil jsem pár případů krádeže RNS510, v několika případech to byl SII a Octavia LK s orig Škoda lepenýma bočníma sklama nejdřív to auto přijelo na výměnu poškozeného bočního skla,byla v něm většinou jen ťupka, jak na čelním skle od kamínku a do měsíce to auto bylo zpátky , panceřové sklo vyvalené dovnitř v autě cihla nebo velký kámen .... poškozený lak na dveřích, vedení skla, tapecírunk dveří, potah sedáku a v několika případech i stropnice, protože to sklo se opravdu snažilo všemožně feťáka zastavit a RNS fuč ..... Podobně to vypadalo u Multivana nebo CC kde byly folie dodatečně nalepeny..... Sečteno podtrženo, víc škody než užitku, ale ty folie za to nemůžou Jednoduché řešení je rozházet rádio po celém autě viz Audi MMI, nezažil jsem jediný případ pokusu o krádež MMI.... když tak celé auto Už to dělá spousta automobilek tak uvidíme kdy to dojde do Wolfsburku Bráchovi nedávno kradli Columbuse z SII s foliemi na předních oknech před barákem na malém městě , ale naštěstí je někdo vyrušil , tak stihl jen vytáhnout rámeček. Nic krom skla a folie nepoškodil. Muselo mu to dát o trochu víc práce, ale dělají to dle Policajtu tak, že kamenem rozbije okno a nožem vyřeže folii. Tak jen pro info, že folie není záchrana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikydrtic Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Zdar, parkování v podvečerních hodinách u Národního divadla v Praze cca 1,5 hoďky....... a jak to dopadlo? Našťestí jen pravé přední okno a spuštěný alarm. Fetky jedny zas.... . Ani jsem to nehlásil. Když se spočítá spoluúčast, čas s policií, ztráta bonusu, tak to nestojí za to. Jako, že to takle řeší asi více lidí, tak se nemůžeme divit, že dle tabulek nám kriminalita klesá. Oprava stála naštestí jen 3táci a střepy nenapadali do el.pohonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinH. Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Máte někdo zkušenost s levnější alternativou ke columbusu? na netu jsem viděl například tuto Navigace AUDIOSOURCES AS-8601 Gold Edition nebo ŠKODA - Navigace a multimediální systém cena je poloviční a vypadají dost podobně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 U mě taky pokus o krádež Columbuse, bezpečnostní folie naštěsí obstály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siddy Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 (editace) Cau a od koho mas folie? Take o nich premyslim, jen nevim komu dat prednost mezi tolika nabidkam Editováno: 5. Březen 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Nejhorší na tom je,že když se podíváš na bazary na netu,tak už je tam Columbus od 8 tisíc káčé...sekat ruce,ale hlavně nekupovat levotu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Nějaký chlapík z Chomutova mi je lepil, myslím, že Zbyněk Modroczki se jmenoval. Po opravě už jsem lepil v Plzni od firmy Japkor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 podle me ta folie nejak ztraci smysl... Kolik stoji nove sklo + folie? 2-4t? Spoluucast 5t? Takze plneni do spoluucasti. A patit kazdej 2. mesic za novy sklo? (Praha, Ostrava, Brno). Kdyz uz si pro to jde, tak at si to veme! Dobre, poskodi sedacku, palubku, veme navi, ale budu tam za 80-100t. Novej Colombo se da sehnat za 15t... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 "dá sehnat za 15t"? Takže začarovaný kruh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 Folie je dobrá už z principu - mám super pocit z toho, že odešel s prázdnou. Nehledě na to, že se mi žádná cizí špína neproducírovala po autě. Dokud se budou Columbusy krást, budou se točit za 15ku a my ze svých peněz živit takový kundy. Nechápu, proč to VW gruppe podporuje. Resp. chápu, ale z fleku bych jim to zatrhnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 (editace) Roti: Dle tvého příspěvku předpokládám, že by jsi novou navi financoval rozpočtem a ještě na tom něco trhnul. Nevím, jak ostatní, ale moje pojišťovna navi rozpočtem neudělá, resp. vyplatí za ní rozpočtem cenu obvyklou na internetu +- 10. litrů. Takže řešit vše přes autorizák vyjde třeba taky na 150 litrů (sklo, kůže, navi, svazek palubka atd.) a já budu platit ob měsíc třeba 7,5 litru? Asi ne. Žiju v domnění, že čím více zabezpečení, tím spíše půjde jinam, kde tyto překážky nemá a nezdržují ho. Takže mám fólie a výrazně vyznačeno, že jsou bezpečnostní a zatím (ťuk, ťuk na dřevo) mám navi stále původní (2009). A pokud koupíš navi z netu, přál bych ti, aby jsi si koupil zpátky tu svou a ještě aby jsi to poznal (ne jen tobě, ale všem, co to udělají). Nic ve zlém, ale pokud je poptávka, bude i nabídka a ta je samozřejmě z větší části tvořená z našich vozítek. Editováno: 4. Listopad 2012, autor: waikiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiscz Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Folie ano, ale jak to je potom kdyz se chce clovek dostat ze zbourany auta? Neprijde mi to jako uplne bezpecny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.