gabi Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Zdravim, mam Fabiu 1.4 TDI rok vyroby 2004, a mam nasledovny problem: Pocas jazdy zacnu svietit kontrolky ABS a ASR. Fabca ide v pohode az do momentu ked cca 30 sekund nato zacne svietit kontrolka SERVO - ktore nasledne aj prestane fungovat cize auto sa ovlada tazsie jak traktor. Dalej sa auto zacne chovat ako keby odpajalo vsetko co sa da od elektriky aby s tym clovek dakde dosiel, raz mi vyplo podsvietenie palubovky, nasledne preplo stretavacky na parkovacky (v noci...), nefunguju smerovky atd... Ked s tym nasledne dojdem na parkovisko a vypnem motor, znova o par sekund uz auto nastartovat nejde. Prvy odbornik mi vravel ze tam mam vymenit baterku: Je tam uplne nova tusim 74A baterka problem vsak nezmizol. Druhy odbornik mi zmeral privod do baterky a ze to nedostava dostatocny prud baterka. Tak ze mi vymeni alternator. Na moje pocudovanie (odstupom casu) auto asi mesiac fungovalo no problem sa objavil znova. Auto som odstavil lebo zase neslo nastartovat. Bol som aj v servise na diagnostike vyhodilo mu tam vraj len "sporadicke chyby" mam ten vypis. Prosim Vas ak mate niekto s tymto skusenosti poradte co by to mohlo byt za problem, v servise im vecsinou ide len o to nech vas poriadne zderu ked tomu nerozumiete. Prikladam aj vypis co mi spravili v jednom servise Vopred dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Porucha dobíjení,nemá to šťávu,proto svítí kontrolky a nejde servo + ty závady. Kabeláž,baterie,svorky a studeňák,pojistkový box na aku.,alternátor. Víc musí ty tví mechanici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 kablovy zvazok v motorovom priestore rozmotany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 2004 už měly vyvěšený kabel už z výroby, tam hnilotina už nebývala, to je problém starších ročníků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabi Vloženo 10. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 kablovy zvazok v motorovom priestore rozmotany? Nevies mi poradit kde, v ktorej casti dieslovej fabie sa ten kablovy zvezok presne nachadza? Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 (editace) na levé straně (tj. před řidičem) koukneš dolů k hrnci tlumiče, blíže ke stěně kabiny. když tam budeš koukat, vyčisti odtokovou díru v nosníku. často je zanesená Editováno: 10. Březen 2011, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.