Publikováno Březen 15, 201114 r Jako laik se ztrácím v různých označeních a odborných výrazech, proto se předem omlouvám za laický dotaz i za to, že možná již byl někde zodpovězen ... Vloni v listopadu jsem objednal vůz Octavia 2, výbava Prima, motor 1,2TSI. Auto bylo dodáno letos počátkem února. V době objednání nebyla možnost doobjednat palubní počítač. A nyní k mému dotazu: Je možné do mého auta nějak "jednoduše" (= levně) dodělat palubní počítač? Jedná se mi hlavně o zobrazování průměrné a okamžité spotřeby (vše ostatní by byl "bonus" navíc). Pokud by to bylo možné, tak co by k tomu bylo potřeba, co by "uměl" a s jakou částkou počítat? A kdo by to udělal (prodejce asi ne)? Prodejce tvrdí, že by bylo nutno vyměnit budíky, páčku u volantu, řídící jednotku, kabely, ... + práce. Cena že by byla rozhodně více než 10 tis. Kč, možná i dvojnásobek. To je ale "úlet" ... Poradí někdo? Dík.
Březen 15, 201114 r Musí se dávat nové budíky, podvolantová jednotka, a páčka s tlačítkama ovládání PP + nějaké to kodování. To měl prodejce asi pravdu, ale myslím že zde na foru najdeš lidi, co to zvládají levněji
Březen 15, 201114 r Myslím, že stačí páčka s ovládáním pc. Kontaktuj místní členy Cosby, Vaša nebo Rolbař, ti vědí a umí rozfungovat
Březen 16, 201114 r Musí se dávat nové budíky, podvolantová jednotka, a páčka s tlačítkama ovládání PP + nějaké to kodování. Takhle to bylo např. u mého classica MR 06, (podvolantovku sem díky tempomatu nemusel měnit) tady už to má majitel podstatně jednodušší
Březen 16, 201114 r ja som to robil na 1.9 TDI Family 4 / 2010 a stacilo vymenit podvolantovu RJ a packu a hlavne dat nakodovat nejakemu odbornikovi. Spolu s tym som nahodil aj tempomat /dôležita je ta podvolantova RJ -musi to podporovat / a počul som že najnovšie sa nedaju kupit pačky samostatne ale len spolu
Březen 16, 201114 r ja som to robil na 1.9 TDI Family 4 / 2010 a stacilo vymenit podvolantovu RJ a packu a hlavne dat nakodovat nejakemu odbornikovi. Spolu s tym som nahodil aj tempomat /dôležita je ta podvolantova RJ -musi to podporovat / a počul som že najnovšie sa nedaju kupit pačky samostatne ale len spolu
Březen 17, 201114 r Ahoj, dodělával jsem to na své OIIFL 1,6 MPi r.v.2009 a musel jsem měnit i podvolantovou ŘJ..
Červen 24, 201114 r Kde se dá ta podvolantovka s podporou pal. pc levně pořídit??? O jaký typ se přesně jedná??? Upraveno Červen 24, 201114 r od bropol
Prosinec 22, 201113 r Tím bych chtěl poděkovat uživateli fóra Vašovi za perfektní instalaci palubního PC a tempomatu. U mého "atypického" vozu to šlo doinstalovat :-D ... Díky
Srpen 20, 201510 r A dalo by se určit podle Mr. 7.měsíc 2009 1.9 TDI jestli půjde,,nakodovat" pp na průměrnou a aktuální spotřebu apod.-tempomat mám.?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.