Kalachman Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Pomôžte mi tlačí mi olej od turba na spoji od ventilu na výfukové plyny na obrázku označene jednotkou poradte mi čo mám robit súri mi to. Neodchádza pomaly turbo ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalachman Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 (edited) No hoši už som došiel nato trebalo to všetko rozobrat a zistil som ze zberač výfukových splodín na pravej strane pri kolese od sania je plný oleja a to mi vhánalo aj do erg ventilu a ten sa zaniesol no skoro nadobro tak ak máte taky istý problem tak sa pýtajte. Edited March 28, 2011 by Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojnar Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Kde na pravé straně při kole je zběrač výfukových splodin? Tam je přeci chladič stlačeného vzduchu. A jestli byl plný oleje, tak i to je špatně. Je třeba zjistit PROČ?! byl plný oleje. Jediná cesta kudy se tam ten olej může dostat je právě turbo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalachman Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 (edited) no je to ešte pred tým intercoolerom to je chladič stlačeného vzduchu oktavka má už svoje nabehané tak to môže byť časom Edited March 28, 2011 by Wojnar Necituj poslední příspěvky!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojnar Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Hm, vždycky jsem si myslel, že před inercoolerem (chladičem stlačeného vzduchu) je pouze turbo. Nepočítám-li hadice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalachman Posted March 29, 2011 Author Share Posted March 29, 2011 No to som myslel aj ja kym som to nerozobral pozri ak máš podozrenie ze už máš v saní vela oleja daj jednu hadicu dole čo ide na ERG ventil a ak je od oleja tak by si mal vyčistiť ten zberač aspon preventívne je to dobre u mna to upchalo skoro erg ventil a sanie bolo cele zanesene a čistenie na nervy. keby ti dačo trebalo tak sa kludne ozvy čo viem to pomôzem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloslav Hercik Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 No to som myslel aj ja kym som to nerozobral pozri ak máš podozrenie ze už máš v saní vela oleja daj jednu hadicu dole čo ide na ERG ventil a ak je od oleja tak by si mal vyčistiť ten zberač aspon preventívne je to dobre u mna to upchalo skoro erg ventil a sanie bolo cele zanesene a čistenie na nervy. keby ti dačo trebalo tak sa kludne ozvy čo viem to pomôzem Zdravím Vás, ten sběrač oleje je u pravého předního kola? Mě totiž tam také teče olej viz.obrázek. Může mi někdo popsat jak se to čistí nebo rozebírá? Předem děkuji Milda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts