martyspk Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Ano můžu potvrdit, z vlastní zkušenosti..Jarda mi nedávno také dodělával vyhřívání předních sedadel a je to paráda. Díky Jardo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shvellanj Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Trocha to oživím, nemáte někdo odkaz na návod jak na OII rozčalounit sedačky? Někde jsem to nedávno viděl, ale nemůžu to najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 návod nemám, ale v lednu budu do jedné OII dodělávat.... materiál už mám nachystaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Budes to dorabat ty? Odkial si? Tiez dost nad tym rozmyslam, no neviem co vyjde lepsie/lacnejsie, ci kupa novych (ojazdenych) sedaciek s vyhrevom, alebo do tych mojich domontovat decky Predsalen, moje sedacky su v top stave a maju len dva roky, takze by ich bola skoda davat prec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 (editace) ano budu dodělávat já do stávajících sedaček, jsem z Humpolce Editováno: 28. Listopad 2013, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Potom pls skus dat nejake fotky z montaze Neni to az tak daleko z BA, tak sa potom mozno zastavim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 také to dodělávám zcela běžně do stávajících sedaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 No to som netusil. Som nemyslel, ze az takto tie sedacky pitvas Dobre vediet, toto bude moja asi dalsia investicia, ale az potom, co vymenim veko motora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japezz Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Zdravím, můžete někdo napsat na kolik přijde dodělání toho výhřevu do OII 06 na přední sedadla? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandaklara Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 To zalezi za kolik sezenes vsechny dily! Me to vyslo na nakejch 3500kc se vsim vsudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 (editace) Ratas tam aj calunenie? Resp. vlozenie deciek do sedakov a opierok? Plus este novy panel klimy, kabelaz, kodovanie a robota? Editováno: 8. Červenec 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandaklara Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Podarilo se mi koupit komplet interier s vyhrevem za 1500 ovladac klima 400 kabelaz 200 a zbytek byl za praci a kodovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 (editace) Tak je rozdiel kupit sedacky (za lacny peniaz, nejasna minulost a pochybny stav), ako si dat dorobit decky do stavajucich o ktorych clovek vie, v akom stave su, hlavne ked ma auto do novoty. Za dalsie je rozdiel v ovladaci, ci to je climtronic, alebo manual, resp. climatic (FL, ci predFL). Ale ak si natrafil na dobre kusky, tak mas stastie, to je parada @japezz: ak zozenies nove decky s riadiacou jednotkou a kabelazou za 3t, tak to je celkom dobra cena. Panel klimy, zalezi od ponuky/bazaru. Robota (calunenie, kabelaz, kodovanie a pod.) zaberie tak cca 5 hodin a zalezi kolko si majster berie na hodinu. Editováno: 8. Červenec 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandaklara Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Sedacky jsou jak nove a samozrejme jsem si je vyzkousel jestli fungujou. Je to climatronic pred fl. Mas pravdu zalezi na co natrefis a v jakem stavu. Ja na to vubec nespechal a poctive hlidal ruzne bazary a inzertni servery. Dodelaval mi to jeden zdejsi clen a to jsem dokonce jeste nemel ani sedacky ale delal mi i origo xenony tak jsem si rek at to je rovnou vse. Sedacky se mi podarilo sehnat az po x mesicich ale co je leto ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 JJ, treba hladat a sledovat ponuky....no nie kazdy ma na to cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandaklara Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Jak jsem psal je leto tak je urcite ted nepotrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Caute, chlapy jak sa dava dole calunenie sedadla? vedel by to niekto popisat step by step? totizto sa mi posralo vyhrievanie a rad by som si tie decky vymenil sam. vdaka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 myslím, že už je to tady na několika místech popsané. Pukud chceš ale postup krok za krokem včetně obrázků, tak dej do Googlu "dílenská příručka", "octavia II" a název jednoho oblíbeného serveru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 no nasiel som to uz v inej teme. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Infinity_sk Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 Zdravim vas , mal by som otazku na odbornikov mam octavku 2 dotacne dorobenym climatronikom s Faceliftu a plus sedacky s vyhrevom len nemam to preojene co sa tyka sedaciek respektivne ma zaujimalo co je potrebne nato aby sedacky fungovali predtym som tam mall len automaticku klimatizaaciu bez vyhrevu , teraz je tam momentalne climatrnic s vyhrevom s facelifta . octavia je pred facelift rok 2006 . Ak by mi niekdo pomohol co presne potrebujem aby to bolo funkcne lebo tie kozenne su dost studenne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 (editace) Potrebujes kabelaz, rele vyhrevu (ale to asi mas, nakolko je to uz sucast vyhrievacich sedaciek) a vsetko to napojit a nakodovat ...a este jednu poistku 25 Editováno: 29. Listopad 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Infinity_sk Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 (editace) Ako myslis kabelaz tu nemam ta sa napaja zo sedacky priamo do panelu nejako sa to taha alebo ako to prosim ta je ?? s tym kodovanim by nebol problem skor by som potreboval vediet co treba presne a ci sa da zohnat kabel Editováno: 29. Listopad 2014, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 Infinity - podobné téma zde již je, takže jsem je spojil, příště napřed hledej. A necituj předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 (editace) Da sa zohant kabelaz, napr. tu: http://www.autobazar.eu/sk/kabelaz-vyhrevu-prednych-sedaciek-octavia2-id5930391.html Zapojenie ti uz neporadim, lebo som si to daval robit profikovi, do takychto veci sa radsej nepustam Pripadne pozri tento navod: http://www.octaviaclub.cz/clanky/navod-montaz-kabelaze-vyhrevu-sedacek-octavia-ii-s-climatronicem-587.html Editováno: 29. Listopad 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Ahoj kluci... chtel bych se zeptat nemate nekdo dily na dodelani vyhrevu sedaček ?? za rozumny peniz bych odkoupil... panel climatronicu s vyhřevem mam.. kabelaž od klimatroniku k sedačkam mam také.. schanim zbytek.. dečky do obou prednich sedadel... nakou tu jednotku co jsem tak četl pod spolujezdcovo sedadlo a kabelaz co je jeste v sedačkach... diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.