Riper Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Tak hoši je to v piči. Pod číslem dílu co visí v etce že bude od 18.3. chrom+černá lesk tak je to blábol,rozdělal jsem několiák krabiček a ve všch je starý znak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 to se dalo cekat ohhhh my god kdyz delas v tom skladu, zkus cinknout do skodovky nebo se potom nejak popidit teba budes mit lepsi zdroje nez ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 ach joo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 tak to uz me fazne poser :-D to uz cekat teda nebudu jdu si objednat neco jinciho :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Memphik: Tak pak nahoď co si vymyslel Chci udělat černý štít a chtěl bych taky nějaké jiné logo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Mno já myslím,že si poradíme..:-) jsme šikovný,tak co hoši,logo nelogo?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 (editace) no ja uz asi prdim na cekani a zitra zacnu vymyslet jak bych si ho vyrobil samo domo :-) nejvic bych chtel hlavne logo do kol :-) letos uz tam nechci mit prazdnou diru :-).... takze kdyby jste vedeli kde levne sehnat stredove poklicky :-) vite kam napsat :-) Editováno: 20. Březen 2012, autor: Memphik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 podivej na aukro,..... mel je tam jeden borec za luxusni cenovcicku ale tedka je tam u neho uz nevidim,... tak snad je nedoprodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 já bych trefil svoje pokličky daruji,ale potřeboval byhc buď nová ze citiga nebo speedline..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 ze citiga budou male ne ? kdyz kola na citigu budou max 14´ ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 se vytuninguje..:-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 ja uz napsal mejla soustruznikovi co ma tkaovou luxusni masinu jestli by mi to nedokazal vyrobit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 luxusni masinka se zrejme menuje CNC obrabeci centrum a nic slozityho to neni hodi to do Solidcamu vygeneruje program a uz to svisti myslim ze by to mel zvladnout s prehledem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 trošku OT ale přídám se. k takovému dílujako je středová poklička nepotřebuješ ani zapínat pc a prznit se z programem. to průměrný člověk co děla s cnc zvládne nacvykat do mašiny z hlavy, počítam program tak na 15-20 řádků. :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Jestli máte někdo cestu k prodejci škoda ta k se na ten znak zeptejte. Zajímalo by mě co na to řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 mám prodejce hned vedle baráku tak bych tam mohl zaject zítra. když nebude nic odloupu to z citiga co mu stojí před showroomem:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 dandys,..... taky sem o tom premejslel ze bych ho vydlobal taky tady mam minimalne tri citigo s novejma znakama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Tak nove pokličky se znaky budou udajně až s prodejem 5dv. verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Tak pokličky už jsou http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/529-nove-stredove-krytky-kol-nove-logo-skoda/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 ty voe 169 kus?To je i s hliníkáčem? :-) kolik stojí na salonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 To je cena teda 676,- + 80,- poštovné Na to abych je měl na autě tejden než mi je někdo ukradne tak na to seru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 a to vyrabeji uz krytky do kol ale na auto znak ne jo ? to je nejaky divny ne ? jinak je to teda palka no :-/ nekoukal jste nekdo kolik by vysli primo u prodejce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 pekny jsou, to se musi nechat,... ale ta cena ..... a to aby fakt vydrzely na aute tejden to je kurva na prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 hlavne jsem na to cekal tak dlouho a zadny terminy nevysli tak jsem se na to vykaslal a koupil se starym logem :-) tak za cas se to vic rozmuze tak cena pujde dolu... ale ten velky znak mi porad nejde do hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.