jozzi Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Lukaši kdo vi ,ale sere mě to , už kašlat ten znak , ten se koupi ,ale že mi poškrabali vrata , to mě pěkně namihlo :kol-134: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 jo to je mi líto...s tím...já to mám jen na oboustranku,tak když už budou,a´t si to vemou,ale auto a´t mi nepoškrábou..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 jn ty 5 dvirka to by me taky asi nasralo nejvic teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 no uvidime jake to bude, nebylo to moc ,ale šlo to misty až na zakladovky, take tupky , tak jsem to zakapnul lakovou tužkou a zitra to přejedu tempem pro stare laky , snad to bude k svetu ,ale už tam novy nedevam , dam tam ten stary, radši budu mit klidne spani . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Jsem rád že jsem si nové logo nedal. Ušetřil jsem prachy a hromadu starostí. Z vlastní skušenosti ale vím že lidi jsou ku*vy. Mám to taky věčně podřený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 tak je jasny ze brzo se najde nekdo dalsi,... jinak to totiz tady nechodi ..... svine jedny .... a zrovna kdyz menily kamery,... to nemohla bejt JOZZI jenom nahoda hele TO MUSEL BEJT NEJAKEJ SVINAK Z ROBOTY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 no, podle jozziho zážitků se akce nové logo odkládá nejméně do příštího roku, kdy už budou všechny vyrobené škodovky s novým znakem a už to nebude taková rarita... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 asi tak no ..... nicmene,... nedivil bych se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 No nevím co na to říct Jozzi, je to pakárna, lidi jsou svině co umí jen závidět těm, co dokážou něco vytvořit. Taky jsem se na to těšil, ale asi to taky odložím. I když pak už to pro mě trochu postrádá smysl měnit to, když to bude mít každej druhej . . . .co už no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Lukasi , z prace to nikdo byt nemoh, vono jsme tam jen dva co mame svoje skodovenky a spolupracovnik ma kopii beruse v elegantu s tim ze to je pro nej zasadne jen spotrebak Morici: ja se prave tesil ze jsem jeden z mala no a jak to dopadlo, dneska sundam jeste predek , nechci mit poskrabanou masku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 V pátek odpoledne jsem v OKIMu v Lovosicích objednal dvě přední prohnutý a před chvílí mi volali že si pro ně můžu přijít, tomu říkám servis :-) Cena 208,- za jedno. Jenom doufám, že mě na autě chvíli vydrží a nedopadnu jako JOZZI... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Hoši , všem vam přeju at neskončite jako ja , at vam to vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Jozzi, soustrast, je to pech k nasrání. Já bych tomu novému logu dal na autě ještě jednu šanci, snad to byla opravdu jenom zlá náhoda.. Ze předního loga bych sundal pro sichr pouze ten zmiňovaný "jistící šroubek" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Ten uz je pryc a logo taky dostane s casem jeste jednu sanci , tedka vim jak na to tak to bude brnkacka prozatim ale se vrhnu na jine upravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 FÁBINKA DOSTALA NOVÉ ZNAKY Do přední masky a na páté dveře jsem použil přední, tvarově lehce prohnuté Citigo logo. Perfektně kopíruje oblou vztyčnou plochu masky a 5 dveří obj. čis. 1ST 853 601 A AUL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 moc pěkni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 vit.x : áno, presne takto to má vyzerať namontované. Len by som zo zadných dverí určite odlepil pôvodné logo FABIA a dal tam namiesto neho logo nápisu z Fabia II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 no a nebo tam nedavat zadnej napis a nebo kdyz uz tak novej napis z FII + nadruhou stranu novej napis ze CITIGO a to napis ŠKODA kdyz uz teda napisy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Asi takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 krome toho VRS moc mysticky hele strhni to a jeste na kombiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 No a? Mám to čipnutý na 130 koní jako má RS a jede to jak z praku. A FII RS je i v kombíku Navíc bych to musel sundat i zepředu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 jenze tohle je FI kombi a uz vubec ne RS ani opticky ale tak je to tvoje volba a napisama z toho FII RS kombi neudelas hele ani kdyz to mas nachipovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 No jo, když já kombíka potřebuju, mám dvě malý děti... A nekaž mi radost... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 tak poznatek z roomstra kde zadní znak nepasuje přečnívá celkem dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 (editace) Zdravím. Ještě pro úplnost přidávám chronologicky seřazené foto z montáže nového loga. Třeba se tímto montážním postupem bude někdo inspirovat. Btw. sundal jsem zadní nápis FABIA a rád bych znal Váš názor na tento počin. Mně osobně se líbí záď takto oproštěná od nápisů čím dál tim více... Editováno: 5. Srpen 2012, autor: vit.x 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.