Přejít na obsah

Nový znak škodovky


laclacek

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

co mas presne na mysli ?

 

........... na bocnich dverich starej motiv pisma :D a na 5 dverich novej motiv pisma :D ...... trochu jako puzzle ne ? si nemohl rovnou koupit taky novej napis na ty bocni dvere :D

Editováno: , autor: Lukason
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 7 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Zdravím, chci se zeptat, taky se chystám na výměnu. Znaky mám takže je pujdu nahodit. Ten vepředu je zajištěný plastovými výstupky, jak je na tom ten zadní? je jen nalepený nebo je taky zajištěný? Já jen jestli budu muset oddělat plast z pátých dveří. Díky

 

 

PS.: dnes jsem oddělal přední a dal tam nový. Musel jsem ho zespodu přitáhnout malými vruty. Nový znak je téměř rovný a dosedací plocha na našich jedničkových fábkách je víc zakřivená. Lepící páska ho neudrží prohnutý. Jak jste ho napasovali vy?

Editováno: , autor: Batep
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm, když koukám jak je máte nalíplý, tak vidím ten rozdíl. Máte znaky mírně prohnutý. Já je mám téměř úplně rovný. Sice jsou 79mm veliký, ale na jiný auto. Už podle těch zajišťovacích kolíčků. No, vepředu dobrý, zespodu přišroubený vruty, aspoň ho nikdo lehce neukradne, ale vzadu byh ho musel šroubnout skrz plech a to se mi nechce, takže jdu shánět origoš. Díky za fota.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Ahoj všem, dnes jsem přidělával nové znaky na svou Fabku a opravdu to není nic složitého. Zadní znak je pouze nalepený a přední znak je také nalepený, jen má ty výstupky, co jsou na znaku napevno ,,jakoby zanýtované do masky". Ale stačí ho pomalinku odlupovat a ty plastové nýtky sami upadnou, aspoň mě se to tak povedlo a nic jsem neponičil.Stačilo mi na to malé páčidlo na hřebíky, ulamovací nůž a silný hadr, aby jste si neponičili, zvláště na pátých dveřích lak. Podložte si to páčidlo několikrát složeným hadrem a pomalu odlupujte a odřezávejte to lepidlo.Potom stačí jen místo na znak pěkně vyčistit a odmastit a nalepit nový znak.Já jsem ještě pro jistotu znaky podpořil SIGA páskou (oboustranná lepící páska s textilní strukturou).Znaky vyměněny bez jediného zbytečného škrábanečku.

post-92883-0-35347400-1424989441_thumb.j

post-92883-0-31257300-1424989458_thumb.j

post-92883-0-84300200-1424989476_thumb.j

post-92883-0-26204300-1424989500_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...