Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahooj lidi, mám takový problém. Mám Octavii 2001,1.9 tdi 81kw, je tam climatronic. Když zapnu klíček tak ukazatele na ovládání klima nenaběhnou a ani na multifunkčním ukazateli se nezobrazuje teplota venku a ventilátory ani nefoukaj. Zkoušel jsem pojistky, všechny jsou v pořádku. Nevíte náhodou co by to mohlo být?

• o 3 měsíce později...
Vloženo

tenhle problém jsem měl (mám) taky . stačí vyměnit pojistku č. 5 (7,5A), dle schématu se jedna o komfortní elektriku a tempomat (mě nejde climatronic-vubec se nerozsvítí panel + vyhřívání sedadel), a je po problému. bohužel jsem nepřišel na to, proč mi ta pojistka hoří pořád dokola a tak měním co týden pojistku. na diagnostiku se zatím nedostanu, tak budu vděčnej za nějaký nápady, kde se asi stala chyba. mám taky OI 1,9 TDI 81kW,rv 2001

• o 4 týdny později...
Vloženo

Já už jsem problém vyřešil. Za pojistkovou skříní se mi ukostřili kabely do sebe a vyhodilo to pojistky. Kabely byli k sobě seškvařený. Takže jsem musel vyměnit kabílky a nyní je to bez problémů už to šlape.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...