cifelin Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 (editace) Zdravim, koupil jsem tenhle autoalarm http://www.deramax.cz/autoalarm-s-dalkovym-ovladanim/d-71438/ na octavii 1,6 55kw 1997 s centrálem bez DO, nevíte o někom, kdo by mi to namontoval v Jižních čechách? Díky Editováno: 30. Březen 2011, autor: cifelin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 link mi bohuzel nejde, jinak pokud si z okoli budejovic tak doporucuji auto elektro Beranek v roznove. Co pro me delali tak dycky na vybornou, rychle a poctiva prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cifelin Vloženo 30. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Zdravim, jsem z Třeboně, takže by to bylo super, zkusim je kontaktovat a uvidim, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 v treboni bohuzel nikoho takhle neznam, to uz je pro me z ruky pripadne pokud by si potreboval kontakt tak PM, nekde bych na ne nasel cislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.