Rockis Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Zdravím všechny,mohl by mi někdo pomoci s nakódováním budíků na Fábii 1, 14/16V , 12/2004.Původní s PP, 6Y0 920 881L jsem odpálil po výměně diod.Sehnal jsem na netu úplně nové 6Y0 920 873L. K oběma budíkům mám kódy i ke klíčkům.Podle Visu jsem zkoušel uložit kód ,ale stále se objevuje login neplatný,chyba v komunikaci.Asi jediný rozdíl mezi budíkama je soft.kódování.U původních je 00102 a Kombi + Wegfahrsp VDO V02 ,u nových 00122 a Kombiinstrument VDO V04 .V motoru mám VIN OK a SKZ původní přístrojovky.V přístrojovce není VIN ani SKZ.V imobilizéru je VAG číslo 6Y0 920 873L,kódování 00122 VDO 4,VIN chybí a SKZ číslo nový přístrojovky.Zkoušel jsem test budíků a kontrolek proběhl ok.V CAN gatwey jsem přístrojovku nenašel.Nevím jestli tam bude ,když nejde uložit login.Motor,klima,airbag, řízení a centrál 1 jsem našel.Vše jsem dělal s Vag 304.Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 kde děláš přizpůsobení? 17 nebo 25? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rockis Vloženo 30. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Omlouvám se,musel jsem odejít z netu.V 17 a pak login pět čísel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rockis Vloženo 30. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Diagnostiku VAG moc neznám.Zatím jsem na autě nic neměnil.Jen vyčetl závady ,opravil a vymazal.Tím přizpůsobením myslíš nastavení servisních intervalů,zásoba paliva ,okamžitá spotřeba atd.Jestli ano ,tak před uložením login musím zadat tyto hodnoty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 já nevím jak ty ale já dělal přizpůsobení klíčů na adrese imobilizeru tedy 25, namontuj novou přístrojovku, kanal 25 login zadáš pin nové přístrojovky musí bejt 5mistný pokud není nazačátek doplnit nulou, př 333 tak na začátek dáš 00333 atd. pak přízpůsobení kanal 50 zadat jako novouu hodnotu pin staré přístrojovky zase opět pět čísel, testovat a uložit. pak už jenom přizpůsobíš klíče a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rockis Vloženo 31. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Zatím moc děkuji za info.Zítra to v práci zkusím a pak dám vědět jak jsem dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rockis Vloženo 1. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Zdravím.Dílo se bohužel nezdařilo.Zadal jsem imobilizér 25,login nový kód pět čísel a potvrdím .Nic.V extra není VIN jen xxxxxxxxxxx,SKZ nová přístrojovka.Když jsem to dělal v 17, tak se aspoň v pravém horním rohu objevila tabulka ,,chybný kód ,chyba v komunikaci.V 25 nic.Tak nevím v čem by mohl být zakopaný pes.Aku jsem dal na nabíječku,byla slabší.Mluvil jsem přez kluka v práci s mechanikem co to dělá.Používá jak 17 tak 25 a nemá problém.Jediný co on udělá,že si objedná tu samou přístrojovku,která má stejné čílo 6Y0.........Já mám na konci jiné trojčíslí.Nebo ,že by PIN byl špatnej.To se asi těžko dá zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 rozdíl v těch čísslech asi nebude, já jsem se na to nedíval když jsem dodělával PP díval jsem se jenom na to aby rozmezí v budíkách co ukazují rychlost a otáčky byly stejné hodnoty. Buď děláš něco špatně nebo máš špatný pin k nové přístrojovce. taky jsem stím měl problém ale dělal jsem to v 17 pak mi uživatel jménem cosby poradil že před face jse dělá v 17 a face v 25 tak jsem udělal v 25 a šlo to. hele tak proč ti to ten kamarád neudělá? Odkud jsi? kdyyž tak pisni SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rockis Vloženo 2. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 Včera od 18hod jsem byl na místním fóru a odpověď od tebe se mi ukázala až nyní.Že by taky nějaký šotek.Budíky mám stejný otáčky i rychlost.Já v tom ležím cca 14dní a nedaří se.Kámoš přijede asi v pondělí ,tak uvidíme.Včera jsem byl ještě na diesel fóru ,byl tam podobný problém.Rada byla datové bloky 024.Musí být všude 0 jinak je bloklá a neveme PIN.Čeká se až se objeví 0 a pak už by to mělo šlapat.Slyšel jsi o tom?Nechtěl jsem kupovat z vrakárny starou přístrojovku.Sice jsem tam byl ,za 1500.Na netu jsem sehnal funglovku za 2000.To si myslím ,že je super ,ale nechce šlapat.Jinak nová 10000.To je síla.Uvidíme v pondělí jestli to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 já koupil ocud z fora za 1300 i s PP, nevím co myslíš těma datovýma blokama? heled odkud jsi, jestli jsi z blízka můžeme na to mrknout spolu, vím že u bráchy byl problém taky a to měl moje staré budíky protože je chtěl podsvícené jinou barvou ale pak jsem to nějak rozchodil a spokojeně odjel, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 (editace) Včera od 18hod jsem byl na místním fóru a odpověď od tebe se mi ukázala až nyní.Že by taky nějaký šotek.Budíky mám stejný otáčky i rychlost.Já v tom ležím cca 14dní a nedaří se.Kámoš přijede asi v pondělí ,tak uvidíme.Včera jsem byl ještě na diesel fóru ,byl tam podobný problém.Rada byla datové bloky 024.Musí být všude 0 jinak je bloklá a neveme PIN.Čeká se až se objeví 0 a pak už by to mělo šlapat.Slyšel jsi o tom?Nechtěl jsem kupovat z vrakárny starou přístrojovku.Sice jsem tam byl ,za 1500.Na netu jsem sehnal funglovku za 2000.To si myslím ,že je super ,ale nechce šlapat.Jinak nová 10000.To je síla.Uvidíme v pondělí jestli to půjde. Tak za prvé, sežeň si správný postup nakódování, který se týká výrobního roku nových budíků, které do auta montuješ. Tady v odkazu, příspěvek č. 394 máš postup pro MR2007. A vůbec na stránkách 15-17 je spouta zajímavých informací. Uvědom si, že budíky už zůstanou po třetím zadání nesprávného kódu trvale zablokované. Jestli ses dostal až sem, tak napiš Cosbymu, ten by mohl poradit, nebo možná i oživit mrtvolu, teda jestli umí. Přizpůsobení nových budíků se v průběhu let několikrát změnilo, takže vždycky si nejdřív sežeň návod, který se tě týká, pokusů je málo !!! Víš vůbec, že od MR2007 je kanál "50" 5 min po zapnutí zapalování zablokovaný ? Musíš počkat, kontrolka imobilizéru by teprve pak měla začít blikat pokud svítila, nebo svítit, pokud blikala, (už nevím jak to přesně je) teprve pak můžeš provést login... Jíra Editováno: 2. Duben 2011, autor: Jíra_82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 (editace) až na to že píše MR 2004 já jsem kodoval víc jak 3krát špatně a budíky fungujou, jinak jestli chceš spochybňovat něco co mi radil cosby tak fajn, nejsem vůbec proti, navíc jsem těch přístrojovek vyměnil už pár tak vím očem mluvím, a příspěvek 394, ten návod jsem taky zkoušel ale teď neřeknu jak to dopadlo, ale jak říkám je třeba hledat a pak až něco zkoušet Editováno: 3. Duben 2011, autor: wiglegummi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 SW kódování se může měnit bez omezení kolikrát chceš, jenomže on má potíže už i se zadáním pinu a přizpůsobením imobilizéru, a tento kód se může dát max 3x, aspoň tak to bylo od začátku až do MR2007 včetně. Cosbyho nezpochybňuju, to je Bůh... :-) Ale souhlasím s poslední větou, je třeba nejdřív něco nastudovat a pak teprve zkoušet, napsal jsem to tak, protože jsem chtěl Rockise pokopnout, aby si přečetl vlákno o dodělání maxíku, je tam mnoho informací...a určitě i odpovědi, které hledá Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rockis Vloženo 3. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Zdravím,chtěl bych vám poděkovat za pomoc a infa kde hledat.Pod doděláním maxíku jsem to opravdu nehledal.Napsal jsem Cosbymu ,snad mi pomůže.Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 ale já nemyslel kodování jako přimo kodování ale taky jsem měnil budíky a zvoral jsemm to párkrát a nakonec jse to úpodařilo a to jsem měnil MR 01 bez výbavy za MR 06 nebo 07 s PP a nevím co ještě. na bráchové fabuli jsem měnil MR00 za 01 a tam jsem byl v ouzkých tak přišel na řadu pokus omyl a zhruba za hoďku odjížděl s novšíma budíkama, ale jak říkam raději 3xměř a jednou řež. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rockis Vloženo 8. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Zdravím všechny ,díky Honzovi 72 už přístrojovka maká jako dřív.Vše zmáknul za pár minut.Je to šikula.Ani s pinem nebyl problém.Vše OK.Ještě jednou díky všem ,kdo se mi snažil pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.