O.v.i. Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Tak pánové a dámy -dnes jsme ještě "čistý" ale jsem zvědav kdo se bude moct od zítřka pochlubit svými "bodovými úlovky" samozdřejmě kolik a za co a začnem jezdit na kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Vzhledem k tomu, ze mi nedela problem jezdit podle pravidel a rad jezdim slusne a moc rad potkavam slusne ridice, tak nepredpokladam, ze se budu v nejakem brzkem casovem horizontu "chlubit" bodovym ohodnocenim. Nicmene drzym, agresivnim a hloupym ridicum to preju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 furt opakuju dokola, mě nesere jezdit podle pravidel, jezdimi normálně slušně a tak jak se má, ale bojim se toho že ty šmejdi budou rozdávat body=brát řidičáky za ruzný upravy(kola, folie, podvozky atd...), a to mě sere kurevsky fest!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Tak to ja jsem vcera a dneska mluvil s vedoucim odboru dopravy v UL, sefem mestske policie, sefem dopravky, primatorem a jeho namestky a buzerovat nebudou, to se neboj Alespon tady ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Tak Tak doufam ze to uklidni zavodniky ve 120kach a 100kach ktery se honej po silnicich vedle nas - behem 1 tejdne jich potkavam dost...... a bohuzel mas pravdu - potom potkach nasranyho policajta a ten te vomasti za 18ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 uvidíme, ale bojim bojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ústí Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 TAK TO PROMIN ,ALE STAČILO MI TO JEDNOU PO CESTĚ DO DĚČÍNA ,JAK MĚ CHTĚLI POTOPIT .bUZERACE I V ÚSTÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 TAK TO PROMIN ,ALE STAČILO MI TO JEDNOU PO CESTĚ DO DĚČÍNA ,JAK MĚ CHTĚLI POTOPIT .bUZERACE I V ÚSTÍ Culdo, nebyl jsem tam, ale pokud sis to zaslouzil, tak dobre ti tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 A co takhle vyhlásit klubovou soutěž "Kdo dříve nastřádá 12 bodů, vyhrává..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 A jak to bude se slováky a jinými zahraničními "řidiči" ? bo neznám větší prasata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 A co takhle vyhlásit klubovou soutěž "Kdo dříve nastřádá 12 bodů, vyhrává..." ja tedy nehraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 no já už pozoruju 2 dny, jak někteří už teď jezdí. Už tak asi jezděj, aby si zvykli. A pro jistotu s rezervou! A už z toho teču. Najdou se trotli, co jedou v obci 30 a pak udělaj 0,5km kolonu. Na 90tce pro jistotu raději 70. A jede po prostředku a nedá se předjet. Kur*a, budu vraždit. Dneska jsem na výjezdu z Jičína směrem na kruháč v Úlibicích skoro vylezl z auta a vyndal si jednoho trotla co nezná zip. Měl štěstí, že po 30 vteřinách troubení to vzdal. Najetej přes oba pruhy aby brzdil ten levej. A snahy o předjetí nebo podjetí znemožňoval kličkováním. Pako! Nakonec asi pochopil, že když ta kolona skoro stojí, že by taky mohl dostat přes rypák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedanus Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Taky doufám že to sklidni ty magory s čerstvými papíry.Ale nejvíc to pocítime my co jezdíme denně několik desítek kiláků do práce. Pak stačí natrefit na vola v naleštěném třicet let starém žigulu s origo pneu z výroby a je průser. Takový borec neví o nějakém střídavém řazení do pruhů prostě zastaví a čeká až bude mít volno a můžeš blikat, troubit a nic. Jezdit podle předpisů se celkem dá, jenom ta padesátka je někde fakt zbytečná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 NO PRÁVĚ ŽE JÍZDO PŘESNĚ PODLE PŘEDPISŮ SE MOC JEZDIT NEDÁ, TEDA DÁ, ALE DO PRÁCE NEPOJEDU HODINU ALE O HEZKEJ ČAS DÝL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 NO PRÁVĚ ŽE JÍZDO PŘESNĚ PODLE PŘEDPISŮ SE MOC JEZDIT NEDÁ, TEDA DÁ, ALE DO PRÁCE NEPOJEDU HODINU ALE O HEZKEJ ČAS DÝL. To sme na tom kurva stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 tak a už ho tu máme a je to v pr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 tak a už ho tu máme a je to v pr.... za 7 hodin a 30 min. rozhodne nepojedu do prace jinak nez dnes(vcera) rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 na aute nemam nic co by je mohlo drazdit, v obci tech padesat jezdim, na dalnici jedu obcas rychleji, tak tam doufam, ze to bude v poho a tach 90 taky nejni zaden problem...... tak si myslim, ze se nejni ceho bat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 na aute nemam nic co by je mohlo drazdit, v obci tech padesat jezdim, na dalnici jedu obcas rychleji, tak tam doufam, ze to bude v poho a tach 90 taky nejni zaden problem......tak si myslim, ze se nejni ceho bat.... se máš..! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Na autě mám všechno špatně, rád jezdím svižnější jízdou, protože jezdím po státní, už asi dva roky, kde to znám nazpamět, podle předpisů se mi cesta natáhne o půl hodiny, protože nebudu moct předjet ani jeden kamion, kterých tam jezdí stovky... Taky nesouhlasím se závodníkama a i já se pokusím hodně krotit, ale znám tisíce míst ve městě (nemyslím centrum) kde je 50 prostě hovadina. Stejnět tak jako špatně namalované pruhy na silnicích, kde prostě udělají omezení plnou čarou kde je rovinka a předjíždět můžu tam, kde bych se nikdy neodvážil předjíždět ani s akcelerací ferrari.... Každopádně jsem jedním ze žhavých kandidátů na výhru v soutěži, kdo nejdřív nasbírá 12 bodů takže bych se rád do této soutěže přihlásil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 a je to tady : 09:36 - Na Nepomucké ulici v Plzni přišel první řidič o body. Jel 58 kilometrů v hodině tam, kde je padesátka. Dostal pokutu dva tisíce korun a přišel o dva body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Tak to si děláš prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 2000 a dva body za takovou hovadinu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 ty krááávo to je mazec!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Podrobnosti tady http://zpravy.idnes.cz/v-plzni-prisel-prvn...5126_domaci_mhk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.