balubalu Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Zdravím všechny, potřeboval bych poradit. Vyskakuje mi chyba motoru, vag ukázal toto: 16825 system odvzdušnění palivové nádrže chybny prutok P00441 -35- 00. Po smazáni chyby znovu vyskočila po ujetí cca 1000 km. Projevuje se to i neklidným volnoběhem při delším stání sem tam spadnou otáčky a motor jako by se chtěl udusit, vyměnil jsem všechny filtry a svičky ale nepomohlo to. Nevíte někdo co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 diagnostika akcnich clenu a zkusit ventil a nadobce s aktivnim uhlim... prokoukat vsechny hadice co k tomu vedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balubalu Vloženo 12. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 zkusim na to mrknout ale nevim kde presně mam hledat nadobku s aktivnim uhlim a tim ventilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baxa Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 (editace) nádobka s aktivním uhlím je vlevo u blatníku,černá krabička vedle nádobky serva,vedou k ní asi tuším 3 hadičky(vlevo proti směru jízdy) Editováno: 12. Duben 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balubalu Vloženo 12. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 tak jsem tu krabičku s aktivnim uhlim nenašel mam totiž superba a vedle nádobky na servo nic není, asi pojedu do servisu ale ne do škodovky, umělci ze škodovky mi smazali chybu za 600,- a řekli mi že tomu nic neni. Ještě mi známý radil že někde v podběhu by měl byt upouštěcí ventil který pouští palivo při přetankování tak ho prý zkusit vyčistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.