Publikováno Říjen 19, 201014 r Ahoj Chlapi, prosím Vás kdo má funkční etku mohli by jste se mi podívat na název, číslo a cenu těchto dílů. Madlo řidiče spodek + vršek na čtyři el. okna, dveřní madla na ostatních dveřích jenom vršky a vše v černé barvě. Díky moc
Říjen 25, 201014 r Pošli mi TMB tvého vozu. Je několik možností a není to tak jednoduché, protože některé už odpadli, ale dáme to dohromady.
Říjen 25, 201014 r Zdar, kupoval jsem je nedávno nové, kus asi za 160 kaček. Tady je odkaz: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/kryt-madla.html
Říjen 25, 201014 r Jsou tři druhy, pogumované, lakované a poslední v současnosti používané matné (47H). Pogumované a lakované jdou spolu kombinovat, ale matné se nedají kombinovat s ničím.
Duben 12, 201114 r Ahoj všichni, mám problém, u mé O2 4x4 mi moje ženský podrapaly pogumované vnitřní madla dveří u řidiče i spolujezdce. Problém je, že mám el. okna jen vepředu. Polepky dělaj jen na 4 el . okna a origo nemůžu sehnat. Poraďte kde to maj. Díky za ochotu jarsva.
Duben 13, 201114 r a co zkusit tu gumu dát dolů a nechat jen ten černý lesklý plast?? Nebo ten je taky podrapaný?
Duben 14, 201114 r Zdar, využiju toto téma...může mi někdo kdo má třebas etku zjistit co stojí ten vrchní plast u madla dveří řidiče a spolujezdce z OII FL??? Ty moje pogumovaný jsou taky zrasovaný a už je tam znovu nechci...dík
Duben 14, 201114 r Tak jsem sehnal origo kod na ty kryty madel -1Z1 867 171 C-, ale je to cenově nějaký divný. Na 4 el. okna stojí asi 500,-Kč a na dvě prej 1000,- Kč. Jestli máte někdo možnost nahlédnout do origo dílů, nebo máte katalog tak prosím o info. Dík jarsva.
Květen 2, 201114 r Ahoj, taky shanim ten horni plast madla ridice (el. okna jen predni) - okousal mi to pes Nemuzu to nikde sehnat, tak beru jakykoli (ani nemusi byt novy) v dobrym stavu = bez otisku psich zubu a neposkrabany ... predem dik za jakykoli info, kde by se to dalo sehnat
Květen 25, 201114 r Ahoj, taky shanim ten horni plast madla ridice (el. okna jen predni) - okousal mi to pes Nemuzu to nikde sehnat, tak beru jakykoli (ani nemusi byt novy) v dobrym stavu = bez otisku psich zubu a neposkrabany ... predem dik za jakykoli info, kde by se to dalo sehnat
Květen 25, 201114 r Dneska jsem něco hledal a narazil jsem na toto: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z1867171c5e2-madlo-dveri-ridice-octavia-2.html
Prosinec 4, 201113 r zdravím, mám odrápaná všechny madla. Nevíte někdo, jak tu gumu nejsnadněji odstranit? Už jsem zkusil jedno madlo. Musel jsem ho demontovat, dal jsem ho do horké vody a kartáčkem jsem gumu odrhnul, ale je to strašně pracné - dlouho to trvá. Nezkoušel jsem acetonové ředidlo, protože se bojím, abych nepoleptal spodní plast. Nemáte někdo lepší způsob?
Prosinec 5, 201113 r aceton určite nepouži....jedine ako na to,aby to vyzeralo dobre,tak jedine ako ty....aj ja som to tak robil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.