ballu Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 Ahoj Chlapi, prosím Vás kdo má funkční etku mohli by jste se mi podívat na název, číslo a cenu těchto dílů. Madlo řidiče spodek + vršek na čtyři el. okna, dveřní madla na ostatních dveřích jenom vršky a vše v černé barvě. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Pošli mi TMB tvého vozu. Je několik možností a není to tak jednoduché, protože některé už odpadli, ale dáme to dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Zdar, kupoval jsem je nedávno nové, kus asi za 160 kaček. Tady je odkaz: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/kryt-madla.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Jsou tři druhy, pogumované, lakované a poslední v současnosti používané matné (47H). Pogumované a lakované jdou spolu kombinovat, ale matné se nedají kombinovat s ničím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarsva Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Ahoj všichni, mám problém, u mé O2 4x4 mi moje ženský podrapaly pogumované vnitřní madla dveří u řidiče i spolujezdce. Problém je, že mám el. okna jen vepředu. Polepky dělaj jen na 4 el . okna a origo nemůžu sehnat. Poraďte kde to maj. Díky za ochotu jarsva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levis21 Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 a co zkusit tu gumu dát dolů a nechat jen ten černý lesklý plast?? Nebo ten je taky podrapaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Zdar, využiju toto téma...může mi někdo kdo má třebas etku zjistit co stojí ten vrchní plast u madla dveří řidiče a spolujezdce z OII FL??? Ty moje pogumovaný jsou taky zrasovaný a už je tam znovu nechci...dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarsva Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Tak jsem sehnal origo kod na ty kryty madel -1Z1 867 171 C-, ale je to cenově nějaký divný. Na 4 el. okna stojí asi 500,-Kč a na dvě prej 1000,- Kč. Jestli máte někdo možnost nahlédnout do origo dílů, nebo máte katalog tak prosím o info. Dík jarsva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEPHi Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Ahoj, taky shanim ten horni plast madla ridice (el. okna jen predni) - okousal mi to pes Nemuzu to nikde sehnat, tak beru jakykoli (ani nemusi byt novy) v dobrym stavu = bez otisku psich zubu a neposkrabany ... predem dik za jakykoli info, kde by se to dalo sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vezir Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Ahoj, taky shanim ten horni plast madla ridice (el. okna jen predni) - okousal mi to pes Nemuzu to nikde sehnat, tak beru jakykoli (ani nemusi byt novy) v dobrym stavu = bez otisku psich zubu a neposkrabany ... predem dik za jakykoli info, kde by se to dalo sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capucino Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Dneska jsem něco hledal a narazil jsem na toto: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z1867171c5e2-madlo-dveri-ridice-octavia-2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs1971 Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 zdravím, mám odrápaná všechny madla. Nevíte někdo, jak tu gumu nejsnadněji odstranit? Už jsem zkusil jedno madlo. Musel jsem ho demontovat, dal jsem ho do horké vody a kartáčkem jsem gumu odrhnul, ale je to strašně pracné - dlouho to trvá. Nezkoušel jsem acetonové ředidlo, protože se bojím, abych nepoleptal spodní plast. Nemáte někdo lepší způsob? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 aceton určite nepouži....jedine ako na to,aby to vyzeralo dobre,tak jedine ako ty....aj ja som to tak robil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 ja som to tiez len zoskraboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.