moorhuhn86 Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 Ahoj všem, loni jsme koupili nová kola na naši Octavii. Bohužel letos, když jsme je vyndali zpět na auto, jsou na kolech podivné mapy. Kola na autě nebyla v zimě - pouze se přejelo do pneuservisu na přezutí. Pokud jsou kola v "háji" - dají se lehce obrousit a přestříkat třeba na černo? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 A umyl jsi je,než jsi je uskladnil? Vypada to na zažranou sůl nebo něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 zkus to umyt, me v pneuservisu podobnym sajrajtem osetrili skrabance pred zimou, prave proti plisni a oxidaci, po umyti to zmizelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moorhuhn86 Vloženo 17. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 (editace) Tím, že jsem je umyl si nejsem uplně jistý. Nyní se mi to zdá jako samožřejmost, ale jestli jsem je umyl nevím. Čím je zkusit umýt?? Jarem? Pokud budu brát, že jsem na to zapoměl - jak se jmenuje ten přípravek na ošetření skvrn?? Určitě to bude levnější test, než rovnou přestříkání. Díky Editováno: 17. Duben 2011, autor: moorhuhn86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 jak se ten pripravek jmenuje bohuzel nevim, ja pouzivam napred jar a pak jeste pripadne pripravek na myti litaku, prodava se treba v Kelly jinak by na to mela stacit i vapka u pumpy v kombinaci s kartacem se saponatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moorhuhn86 Vloženo 17. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 šel jsem to zkusit přímo k autu. Bohužel při pokusu vyčistit kolo, se loupe vrchní vrstva(ta stříbrná)...vypadá to, že jsou v háji. Půjdou tedy na přelakování na černo...co se dá dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 Když barvu, tak bílou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moorhuhn86 Vloženo 17. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 :-) bílá určitě ne... Auto je tmavě modré, kola jsou 17" ... budou černá. Někdo tip na spolehlivou firmu?? nejlépe na počkání (2 hodiny atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 tak to je blbe, me delali opravu alu v pneu Vulkan v Praze, ale ta cena je strasna, by me tenkrat vyslo lip koupit nove pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.