Přejít na obsah

Bubnující zvuk z přední nápravy


falach

Doporučené příspěvky

Na octavii I r.v.98 mám problém s bubnujícím zvukem při jízdě, jako by byla boule na gumě. Myslím si, že to jde z přední nápravy. Gumy jsou v pořádku , disky také, vyvážení také. Při zatáčení do leva se zvuk zvíší. V CB servisu mě vyměnili gumy na stabilizátoru, silenbloky na ramenou. Prohlédli vše a prej ložiska to nejsou. Homo. klouby by prej mlátil do řízení. Řízení se ani nehne, brzdy jsou také OK. Už nevím jak zjistit co to je, když ani CB si s tím neporadilo. Někdo říkal, že by to mohl být dyferenciál. Nevíte někdo co by to mohlo být? Děkuji za rady F.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zdarec,

když auto 3dny stojí tak při jízde cvaká něco u levého předního kola(jako by byl kamínek v pneu)když mírně zatočím tak se razance zvuku zvětší a při přibrždění to jde jde cítit slabé kopnuti do volantu.Po ujetí cca 2km a pár přibrždění se vše ztratí a je to ok.Zádné kopání do volantu,žádné cvakání.Také jsem vypozoroval,že při průjezdu pravotočivou zatáčkou cca100km/h a následné akceleraci,kdy je auto v záběru se rozechvěje.Podezdřívám vnitřní kloub na levé straně,ale nejde mě do hlavy proč to cvakání po par zabržděních přestane.To si zas říkám zda to není ložisko,které jak se ohrěje tak se roztáhne a přestane mít vůli.Měnil jsem je cca před 30tis,hlucné není.Pokud někdo víte co by to mohlo být,tak poraďte.Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...