motLs Vloženo 5. Březen 2024 Sdílet Vloženo 5. Březen 2024 (editace) @TOMUS mám tam nějakej čínskej can-bus ale radio jede uplně v pohodě když ho připojim jen se nevypne po vytažení klíčku jak origo radio, na kabeláži je konetor s dvouma drátama kterej když odpojim má se radio vypnou po vytažení klíčku a po zapnutí klíčku se zapnout což se stane, jen se radio odpojuje a připojuje jak dyby vypadávalo napájení. Editováno: 5. Březen 2024, autor: motLs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Březen 2024 Sdílet Vloženo 5. Březen 2024 @motLs po vytazeni klicku z zapalovacky radio smelo by se vypnout. To souhlasim se. Podle mne je vadny can-bus adapter. Adapter ma za malo napeti protoze radio odpojuje se / pripojuji se. Snad canbus adapter dostava "leve" napeti. Zkousel bych menit trvale +12v s +12v z zapalovacky u konektoru. Zkusel bych taky pripojit radio bez canbus adapteru. Ja jsem mel v dvojkove fabie z vyroby neorigo radio. Mel jsem to takhle ze po vytazeni klicku radio se vypnulo. Po otoceni klicka k polohy radio (prvni poloha - funkce radio) radio se zapnulo. +12V po zapalovani mel jsem natahany z zapalovacky a funkce radio. Nepouzival jsem can-bus adapteru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zvanyovec Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února Zdravim mam mensi problem v octavii 2 1.4tsi sem menil 2din radio za jine po zapojeni vse v pohode akorat na parkovaci kameru spojil sem vse pozrebne,ale mam cernobilej obraz a obraz na displeji rozdelenej na 3 casti poradil by nekdo ceske Budejovice poslu sem foto diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.