Přejít na obsah

Další divný zvuk za jízdy (vzduch)


Shaarky

Doporučené příspěvky

Tak k vrzaní podvozku (vyřešeno silikonovým olejem B) ), občasné klepání palubky (nevyřešeno ;) ), klepání střešního okna (nevyřešeno <_< ) a vrzání části sedačky podepírající bederní část páteře (nevyřešeno :angry: ) se teď přidal ještě další krásný zvuk - z pravé (zřejmě zadní) strany slyším, jak "fičí vítr" :angry: - něco na způsob pootevřeného okna, jakoby tam byla malá škvírka. Auto je už stařšího data (1,6 74kW - 97), není se čemu divit, ale třeba do lze nějak odstranit. Problém je v tom, že ať procházím pravou stranu auta jak chci, nemohu najít žádný problém, žádnou škvírku, prostě nic. Mám podezření že mi to udělalo po myčce. Ostatní ten zvuk pomalu ani nepostřehnou, ale víte jak je to s každým zvukem, který v autě nemá být....

Čistě náhodou, nedělá to ještě někomu, že ? :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel jsem toto u byvaleho auta a vyresil jsem to tim, ze jsem dotahl povoleny zamek zadnich dveri, tim padem se ty dvere vice utesnily a byl pokoj. Zkus te juknout na zamek, ktery je pridelany na blatniku zda neni treba povoleny... ;)

Zkusím se mrknout, ale myslím, že zámek utažený je. Se spolujezdkyní jsem to již řešil, leč marně :D Nikde žádná škvírka...nikde není cítit, že by proudil do kabiny zvuk a také nikam neteče. :ph34r:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...