Jehla23 Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Ahoj, chci se zeptat jestli nevadí když ho sundám? Asi pitomá otázka, ale z nějákýho důvodu tam přece je díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sturgeon Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Tak tohle by mě taky zajímalo,zjistil jsem že ho tam nemám =( ,mám fábku junior a tak ani nevím jestli tam má být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 10. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Jestli tam má být to ti bohužel neřeknu, třeba co jsme doma měli 16V tak ten taky neměl. Já mám 1.4 MPI a ty ho mívají. Ale junior má zrovna 1.0 MPI pokud se nemýlím. Nebo co máš za motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sturgeon Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Mám juniora r.v.2002,motor 1.4 44KW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Ahoj, chci se zeptat jestli nevadí když ho sundám? Asi pitomá otázka, ale z nějákýho důvodu tam přece je díky Nesundával bych ho, motor se tolik nešpiní a třeba i menší odpor vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 10. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Mám juniora r.v.2002,motor 1.4 44KW. Co jsem viděl Fabie 44kw tak měli všechny kryt. Možná, že junior je výjimka a kryt je brán jako výbava... spíš je to jen prostě náhoda a někdo ho tam má a někdo ne. Nebo ho předchozí majitel sundal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 10. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Nesundával bych ho, motor se tolik nešpiní a třeba i menší odpor vzduchu. Tak fajn, alespoň vím proč tam je, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.