Přejít na obsah

kvíz


michalhajek

Doporučené příspěvky

Mne to pride ako antena. nieco take som uz urcite niekde videl. myslim ze taketo cudo bolo pribalene ako pomocna antena k Leadtek USB modemu programu Rychly internet.

mrkni sem

ale co to robi v tvojom aute?

najdi koniec kabla a odfot koncovku.

Editováno: , autor: slant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Příteli okřídleného šípu,

ještě bych doplnil GSM anténa. Patrně mohl být, či je umístěn ve vozidle GSM pager. Jen by mne zajímalo, jak dlouho máš toto vozidlo. Proč se ptám? Pokud tam ještě ten pager je, bývalý majitel může zjistit, kde se toto vozidlo pohybuje. Je mnoho vykuků prodávajících. Mohlo by se Ti stát, že jednou to své vozidlo již nenajdeš. Proto bych byl velmi opatrný a hledal místo kam kabel vede a do čeho je tato anténa zapojena. Někdo si může myslet, že jsem trochu paranoidní, ale když si pročítám ty pasáže o tom, komu zase zmizelo auto a že jej ještě k tomu neměl nijak zabezpečeno, ani pitomým tajným vypínačem, tak se ujišťuji o tom, že opravdu netrpím paranoiou. Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja by som tiez povedal, ze by to mohlo byt externa GPS antena alebo aj ako pise Radomir. Daky vychytraly blbec co si to tam namontuje...potom to preda a nakoniec casom vyhlada a ukradne....on ma auto a aj peniaze...dobry kseft, nie?By som zhodil radio ci to nejde tam niekde...kablu je tam dost,takze to bude antena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem měl podobnou blbůstku "na palubě" - dokonce s GPS. Vše schované pod palubkou za origo rádiem, obě antény (GPS i GSM) přilepené oboustrannou páskou navrchu na "šuplíku" rádia. Zjistil jsem to při náhradě továrního BEAT za neorigo, když mi přišlo divné, kolik koaxiálních kabelů je za ním smotáno...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...