Přejít na obsah

Servis Liberec


mendieta

Doporučené příspěvky

Predem musim rict, ze sem laik, tak se predem omlouvam, pokud tu placnu nejaky nesmysl. nejlepsi by bylo se v tom projet.. ale co sem zjistoval, tak mam asi v haji senzor natoceni kol, kolisaji mi docela dost otacky na volnobeh az z toho chcipa motor, to bude asi vaha vzduchu nebo vacka, asi uz by potrebovala vycistit, asi je lambda v haji, cepy to same a kolisa mi napeti v aute= pohasinaji mi budiky a svetla, ale to alternatorem nebude , ten mam novy a urcite se najdou nejaky skryty vady..Jinak je to 1,4 16V 74kW rv 2000..najeto 130 000

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím.

Vystřídal jsem v Liberci několik servisů, ale nikde nejsem spokojený, resp. jsem vyloženě nespokojený.

Kam jezdíte? Kde Škodovkám opravdu rozumí, mají zkušenosti, nesnaží se zákazníka napálit, okrást, mají přiměřené hodinové sazby, ceny náhradních dílů a díly pouze nevyměňují, ale především (když se to vyplatí) opravují?

Jsem zvědavý na Vaše zkušenosti.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem psal : " Do AUTOSERVIS FIT (Flídr) jezdím, ale mám k němu též pár výhrad." Nic dalšího k tomu nemám co dodat, jelikož to co vadí mě jinému člověku vadit nemusí. :p Jsem jeden z těch lidí co mají své auta hodně rádi a některé věci netoleruji. ;)

Editováno: , autor: Sniper_2003
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...
  • o 1 rok později...

No, já už sjezil tyto:

 

Autotrend České Mládeže Liberec - kvalitní značkový servis, avšak za vysokou cenu. Nebrání se pracovat se zákazníkem dodanými díly (samozřejmě se pak hůř vymáhá záruka). Pokaždé mě ale negativně překvapili (diplomaticky řečeno) s vyšší než domluvenou cenou (nad položkou za příjem vozu do servisu mi zůstává rozum stát). Jednou mi též bez mého vědomí udělali na autě "opravu", se kterou jsem vyloženě nesouhlasil.

 

Autosport Kučera Liberec - kvalitní značkový servis, precizní lakovna, snad ještě vyšší cena než v Autotrendu. Pokaždé tam ale zákazníka nechávají nechutně čekat. Jednou mi zapomněli po opravě zapojit hadičku (ostřikovače).

 

Autoslužby Valášek Liberec - ceny vysoké (řekl bych ještě vyšší než v Autotrendu). Kvalitu nechci posuzovat. Udělali, co jsem potřeboval, avšak nedbalostí mi zničili určité součástky (nevratně). A ještě si za to naúčtovali práci navíc. To jsem samozřejmě rozporoval, ale bezvýsledně.

 

Autoservis R + P - Pokorný Michal Liberec - na základě velmi pozitivního doporučení jsem po tomto servisu chtěl opravit klimatizaci. Vypadalo to, že slovo klimatizace slyší poprvé. Nejenže ji opravili špatně, měl jsem i špatný pocit z velmi arogantního chování majitele ke svým zaměstnancům i zákazníkům.

 

Goldcar Liberec - zakouřený servis = zakouřený vůz (to fakt nesnáším). Ceny vyšší (pro starší auta se blíží Autotrendu). Kvalita asi OK, akorát bych řekl (i na základě prohlídky vozu v jiných servisech), že se zákazníkovi snaží vyměnit kde co, aby vydělali co nejvíc.

 

Michal Černohous Liberec - pán tomu rozumí, ale občas se mi zdálo, že mi věší bulíky na nos. Častokrát mi bezvýsledně čistili brzdiče (cca 1x ročně). Pomohl až kompletní repas (v jiném servisu). Ceny někdy přijatelné, avšak vzhledem k předešlému nakonec vyšší.

 

Autoservis R+M Liberec - snad kvalitní servis. Rozhodně se snaží. Komunikace se zákazníkem nejlepší, s jakou jsem se kdy setkal. Ceny však stejné jako v autorizovaném servisu (na první pohled to tak nevypadá (350 Kč/h), avšak hodně činností mají rozpoložkovaných a oceněných pevnými cenami.

 

Autotom Liberec Vratislavice - řekl bych vyloženě zloději (kvalita i cena). Z auta mi ukradli (po výměně rozvodů) boční kryt motoru (nebyla to škodovka). Díky tomu se mi to klíňáku dostaly kamínky s jeho následným přetržením. Odtah, oprava (v jiném servisu). Bohužel to bylo asi týden po "opravě", takže jsem se ničeho nedovolal.

 

F.O.R.D servis Josef Poživil Jablonec - opravují všechna auta, cena příznivá. Akorát ne vždy dojde k odstranění závady napoprvé (pokus-omyl?). Často se rozhoduje sám bez uvědomění zákazníka.

 

Autoslužby Pavlišta Jablonec - arogantní majitel, nezkušený opravář

 

Autoopravna Heš Marek Jablonec - kvalitní, spolehlivý servis, ceny však vyšší.

 

Autocentrum Fics Jablonec - flinkové; snaží se člověka natáhnout. Ceny vyšší.

 

Podotýkám, že se jedná o mé zkušenosti a poznatky/názory. Někdo jiný může mít jiné.

 

Pořád to není ono. Poradíte?

 

Kamenac

Editováno: , autor: kamenac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Zdravíčko ve spolek. Jelikož jsem teď v Lbc, řešil jsem proraženou vanu v servisu Valášek. Musím říct, že práce a rychlost  na výbornou, akorát se jaksi někde zatoulalo pár šroubů, které jsem musel řešit v domovském servisu Auto Twin. Jinak co se týče servisu Brožek, podle prezentace to na mě působí jako můj bývalý servis, kde dokázali 4X bourané auto prodat jako nebourané a jako třešničku na dort mi pak nechali jako Cooperfield zmizet auto po kódování klíčku. Jednalo se o servis Rupexim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...