Přejít na obsah

paket pro špatne cesty o1 vs o2


orphans

Doporučené příspěvky

Zdravim,mám o1 1.8T 4x4 LK s paketem pro spatne cesty,motor je zespodu chranen velmi betelnym a silnym plechem,coz povazuji za velice povedene.Ted jsem koupil O2 4x4 LK take s paketem na spatne cesty,ale pod motorem uz neni plechovy kryt,ale obycejny plastovy.Tak by me zajimalo jestli nekdo nevi,jestli tech paketu na spatne cesty bylo vic a jestli je mozne dodatecne dokoupit na o2 ten plechovy kryt.Je opravdu mnohem lepsi,pokud clovek chytne nejaky vetsi sutr,nebo hodne zmrzly led,tak ten plast se rozbije a moc nepomuze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

od 31. KT roku 2010 byla u krytu motoru a převodovky nahrazena ocel termoplastem.. :feve: Mám to u svého mazla také.

Samotného by mě také zajímalo, zda by mi tam ten ocelový kryt držel. Každopádně také mám pocit, že nahradit ocel termoplastem byl špatný krok, nějaký větší kamen jej rozlouskne jak nic. :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a nemate nekdo poneti,jeslti se to da dodatecne dokoupit,nebo jestli je mozne to vymenit kdyz tam mam ten plastovy kryt.Ten plasták je opravdu k nicemu,vubec nic nevydrzi,je tam spis od toho,aby jen chranil motor proti necistotam atd,ale vetsi náraz urcite neustoji.Mimo tema-je mozne vymenit mechanice sedadlo,za el,ovladane?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...