Únor 10, 20205 r Zdravím, mám takový dotaz, do F1 jsem se rozhodl pořídit čínský 2din, mám celkem nainstalováno, má to jedinou chybku, že při jízdě rádio bliká, mění denní a noční režim pořád. Nevíte někdo náhodou co s tím, než to vyletí z okna? Díky moc za odpoved
Duben 11, 20214 r Chtěl bych se zeptat ,kolik mají ty Vaše radia spotřebu v klidu?Mám 7010B a má 200 mA.Zjistil jsem,že to dělá 12V na anténu,které je stále pod napětím.Teď přemýšlím co s tím.
Duben 16, 20214 r Když tu anténu odpojíš od napájení z rádia, tak je klidový proud kolik? 200mA samotná anténa nemůže brát. Hlavně ale by při vypnutém rádiu na pinu 11 pro napájení antény žádné napětí nemělo být.
Duben 16, 20214 r Bez antény je 9 mA, a anténa je pin 3. 11 jsou repráky. Tak jsem to odpojil a radio hraje.Jen je míň citlivé. Až bude čas tak to přepojím na spínačku.
Únor 20, 20232 r Zdravím, většina odkazů už je KO. Taky bych rád pořídil nějaké čínské radio do své jedničkové Fabie, ale na aliexpressu nemůžu najít žádné kompatibilní radio, jsou tam pouze pro Fabia 2 a novější. Má někdo zkušenosti z nějakým konkrétním? Předem díky.
Únor 21, 20232 r Ja som si roky dozadu kúpil cez bazar činske rádio do fabie 1 ,dala sa pripojiť aj kamera na cúvanie navigácia je tiež tak som spokojný. Konkretne mám niečo takéto Ešte doplním je to s WinCE systémom ,lepší by bol asi android ale tak čo už naštastie funguje ako má. A link na bazar ale iba sk:https://elektro.bazos.sk/inzerat/147448991/2din-autoradio-skoda-s-wince-systemom.php Upraveno Únor 21, 20232 r od marek214
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.