cihinho Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 Zdravím, mám takový dotaz, do F1 jsem se rozhodl pořídit čínský 2din, mám celkem nainstalováno, má to jedinou chybku, že při jízdě rádio bliká, mění denní a noční režim pořád. Nevíte někdo náhodou co s tím, než to vyletí z okna? Díky moc za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 11. Duben 2021 Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 Chtěl bych se zeptat ,kolik mají ty Vaše radia spotřebu v klidu?Mám 7010B a má 200 mA.Zjistil jsem,že to dělá 12V na anténu,které je stále pod napětím.Teď přemýšlím co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 Když tu anténu odpojíš od napájení z rádia, tak je klidový proud kolik? 200mA samotná anténa nemůže brát. Hlavně ale by při vypnutém rádiu na pinu 11 pro napájení antény žádné napětí nemělo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 Bez antény je 9 mA, a anténa je pin 3. 11 jsou repráky. Tak jsem to odpojil a radio hraje.Jen je míň citlivé. Až bude čas tak to přepojím na spínačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razzex Vloženo 20. Únor 2023 Sdílet Vloženo 20. Únor 2023 Zdravím, většina odkazů už je KO. Taky bych rád pořídil nějaké čínské radio do své jedničkové Fabie, ale na aliexpressu nemůžu najít žádné kompatibilní radio, jsou tam pouze pro Fabia 2 a novější. Má někdo zkušenosti z nějakým konkrétním? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek214 Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 (editace) Ja som si roky dozadu kúpil cez bazar činske rádio do fabie 1 ,dala sa pripojiť aj kamera na cúvanie navigácia je tiež tak som spokojný. Konkretne mám niečo takéto Ešte doplním je to s WinCE systémom ,lepší by bol asi android ale tak čo už naštastie funguje ako má. A link na bazar ale iba sk:https://elektro.bazos.sk/inzerat/147448991/2din-autoradio-skoda-s-wince-systemom.php Editováno: 21. Únor 2023, autor: marek214 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.