Honza S. Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Zdravím v noci z úterý 24. 5. na středu nedaleko Vyškova se mě ztratila Škoda Octavia 1,9 TDi, stříbrná metalíza, nové zimní pneu Kleber 195 / 65. Mírně promáčklé zadní pravé dveře a poškozený přední nárazník se spojlerem. Auto mělo 190 200 km a byl prasklý intercooler. Měl jsem zaparkované pět metrů od okna tak abych měl auto stále na očích. Podle informací je to již třetí auto v obci během tohoto týdne:( Fotku bohužel nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 (editace) combi?? sedan?? vin kod??? spz??? rok vyroby???Ake mala zabezpecenie??? ZIADNE. Editováno: 27. Květen 2011, autor: PROCHY603 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 To tenhle šrot někdo ukradl jo? To si to měl odemčený nebo totálně nezabezpečený ne? 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Příspěvky některých příslušníků fóra nemá smysl ani komentovat.. že Kořas? Honzo ztráty je mi líto, bohužel nečekej, že bude zpět doma, to je hodně hodně malý %. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza S. Vloženo 29. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 Jestli to byl šrot těžko říct, zvláště pro hloupáčky co neviděli. Jezdí daleko horší auta. Koupil jsem ji při 165 t. km loni v březnu. Motor byl ale lepší než co jsem jezdil s Octaviemi II 1,9TDi. Jezdil jsem s tím pro firemní účely, firma mě odmítala cokoliv platit. Takže jsem dělal blbce a ještě dopadnul takhle. A pro ostatní inteligentní komentátory - tak hloupej nejsem abych si nezamykal auto. Zabezpečení standartní jako u ostatních. Central, zámek volantu, zámek zpátečky. Vše zamknuto. A myslím že uvádět další podrobnosti je asi opravdu ztracenou:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 (editace) Ked je pre teba uz zbytocne davat sem udaje o aute tak na co si zalozil temu???: Mozno ze tvoje auto niekde stoji a caka. A niekto z fora bi si ju mohol aj vsimnut pokial bi si dal viac informacii o aute. Editováno: 29. Květen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WANTED Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 jj souhlasim vice lidi o kradeži bude vedet,večši možnost na nejaky uspech..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 20. leden 2018 Sdílet Vloženo 20. leden 2018 Sice je to velký OT, ale přece jen...nyní o 7 let starší se omlouvám zakladateli tématu a všem, kteří můj příspěvek četli, co jsem to napsal před těmi sedmi lety za blbost... 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Nenapsal jsi blbost, ale pravdu. Já taky přišel před deseti lety o Octavii. Je to nepříjemný pocit, ale na druhou stranu jsem dostal od pojišťovny přes 200 klacků... I kdyby to byla Lada 1600, tak to zabolí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.