Thief1 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Mňa by zaujímala už len podvozková platforma. Kurz alebo lang? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Pánové pánové, vy tady řešíte "třetí nejdůležitější" model a přitom se kutí něco mnohem, mnohem zajímavějšího :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Tak to vyklop, co se kutí zajímavějšího )))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 (editace) .... ááá pániček zas něco ví a nic nám nepoví kutí sa dodávka ? Editováno: 30. leden 2014, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Vite jen jedno a toho byjste se meli drzet... "Ve fabii se mají zákazníci poprvé setkat s platformou označovanou Welschem jako Simply Clever 2.0, kdy bude vůz automaticky komunikovat s mobilními zařízeními uživatele. K dostání má být i aplikace, která bude do mobilního telefonu shromažďovat provozní data automobilu." Co vic byste chteli vedet o nove Fabii :-D Takže tím nám chceš naznačit, že víc novinek ve Fabii nebude, a že si teda nemáme dělat iluze jo? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Asi budou full LED světla i ve FIII. Tomu by som velmi neveril, ked doteraz mala len 3 verzie halogenov... Najskor ich dostane S3 alebo O3 FL, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Máš pravdu.LEDky nebudou. bojler asi myslí Octavii CC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Octavia CC už je "profláknutá". Že by fakt dodávka? )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Přišel jsem, viděl jsem, podepsal jsem. Bohužel nemůžu říct vůbec nic, odskákalo by si to několik lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 (editace) Ale jdi, to, že bude velké, sedmimístné, SUV, už několikrát veřejně deklaroval i Vahland, a ještě ho nezavřeli, to že bude nová Fabia a nový Superb, se také ví, a napsat, že jsi je viděl, není trestné...no a mimo záznam, co na ně říkáš? Editováno: 31. leden 2014, autor: Pawouk Necituj předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Bojler: Pokud se jedná o novinku, o které se na veřejnost nedostaly zatím žádné informace, jsem jen rád Těším se na každý nový model od škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Ale jdi, to, že bude velké, sedmimístné, SUV, už několikrát veřejně deklaroval i Vahland, a ještě ho nezavřeli, to že bude nová Fabia a nový Superb, se také ví, a napsat, že jsi je viděl, není trestné...no a mimo záznam, co na ně říkáš? Neviděl jsem, nepodepsal jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Neviděl jsem, nepodepsal jsem. Aspoň řízek v utajení jsi měl? Nemusíš psát kolik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 JR_2010 - nepoužívej pro odpověď na přímo předcházející příspěvek tlačítko "Citovat"! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 (editace) FABIA III Editováno: 1. Únor 2014, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Takže tím nám chceš naznačit, že víc novinek ve Fabii nebude, a že si teda nemáme dělat iluze jo? :-D Bude tam jeste par vecicek :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeCarter Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 FABIA III No tak to jsem zvědav, uvidíme jak to bude s tou 1.0 tsi, polo po faceliftu zatím nemá tyto motory, tak nevím co tím mysleli v tom článku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 (editace) Octavia CC už je "profláknutá". Že by fakt dodávka? http://www.autobild.de/artikel/kleinbus-von-skoda-4531734.html Koncept F3 uz v Zeneve? http://www.autorevue.cz/dalsi-zenevska-premiera-k-videni-bude-koncept-nove-skody-fabie Editováno: 3. Únor 2014, autor: Cjoctavian 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Nějaké nové spekulace v článku Novinek.cz http://www.novinky.cz/auto/326416-koncept-nove-fabie-se-v-breznu-neukaze.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Soutěž "Opisuješ, opisuje, opisujeme" vrcholí. Hodnota článků nulová, hlavně, že tam mají milion chyb a budou mlít pořád o šířce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Trochu inspiracie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Tyhle fotky od Benet Automotive už by tady někde měly být (sám jsem je sem dával). Načež mi bylo vysvětleno, že takhle vypadat určitě nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 To je jasne, ze tak agresivne to nemoze byt. Na to tu mame Audi (S1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 4. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Zvlastni je, ze predni svetla maji ten trojuhelnikovy tvar, jaky se objevil na fotografii s Kabanem v AutoBildu. Pricemz tyhle nakrghy jsou mnohem starsi...Taak ze by...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 4. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 oprava: nakresy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.