Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

na fotke je polo ale to neznamena ze sa na nom metestuju technologie pre skodu ... moze to byt mula ... ta spodna cast naraznika nesedi a tento tvar naraznika polo po FL nema .... faktom ale je ze taky tvar spodku naraznika ale ma Jetta ....

Vloženo

Je to jednoznačně mula FABIA III, fotka tohodle "POLA" už tu ale byla vloni. Na takovýto mulách se testuje chlazení a průtok vzduchu k brzdám. Pokud máte dost fantazie, tvar nárazníku se hodně tvaroslovím blíží studii VISON C a Kabaň přeci říkal, že se prvky z něho objeví už na FABII III. A šikminy v bocích spodku nárazníku tomu jen nahrávají.

Poznámka: jsme tu už dost OT, co to přesunout do tématu FABIA III ?

Vloženo

Tak podle mě projev se za tu dobu co je HTP na světě docela dost změnil a uklidnil, ale po čase to získá svůj specifický zvuk vysavače :) Sám jsem měl FI HTP 47kw, do města to bylo super a po 80.000 jsem dělal jen oleje a spotřební materiál, zvuk se mi líbil :)

Vloženo (editace)

2.0 byl i ve Fabii 1, auto moc nejelo, mělo to asi 85kw, žralo to hrozně oleje ale pár kousků se najde..

1.0MPI je 3-válec ne? Možná se pletu...

1.8 fabie vůbec neměla :)

Editováno: , autor: LiborTDI
Vloženo

Citigo je raketa s tím motorem, co jsem měl možnost v několika jezdit, tak se to vůbec nezdálo.. Vždy úsměv od ucha k uchu za jeho volantem.. Radost řídit  :D ..

Jo 1.0 MPI ve Fabii 1 byla 4 válec, v citigu je 1.0 MPI 3 válec a v Rapidu je 1.2 MPI a také 3 válec.

Vloženo

No tak fe Fabii byl 1.0MPI v těch pvních, 37kw myslím? A měla ho verze Junior, to prostě nejelo ani z kopce :D a žralo to hrozně..

Jinak ty 1.8 20v měli OI myslím, bez turba, s turbem to mělo 110 a 132kw? asi, tam už skoro vůbec nevím..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...