Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Zcela výjimečně musím Vlkošpičkovi dát za pravdu - všecky tyhle malolitrážní dvou- a trojhrnkový motorky do sekaček, mixérů a stěračů montovaný na 4 kola slouží jen a výhradně k tomu, aby se po zprůměrování emisních hodnot daly vyrábět a hlavně bez horentních a astronomickejch ekologickejch pokut prodávat relativně malosériový mnohaválcový a mnohalitrový křižníky silnic. Neboli dvacet tříhrnků vyvažuje pro klidný spaní bandy ekoteroristickejch zmrdů provoz jednoho Audi A7, aby ten zmrd, kterej si ho chce koupit, zacáloval "jen" asi 5 mega jeho dnešní ceny a ne třeba trojnásobek, jak by vyplynulo z prostýho výpočtu ekoteroristickejch daní za nadměrný emise. Jednoduše se "těm nahoře" skládáme na jejich přepych nejenom financema, ale i emisníma limitama... Jeden žere za všechny, všichni makají a trpí na jednoho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 jezisi, to je jak do dubu,.... pokud se vam to nelibi tak si kupte to Bentley ci co a je to,... nikdo vam trivalce nenuti. Inu, pokud nevite, ono ani vetsina zakazniku na co je cilena skupina Rapid, OIII a FIII prahne pravepo co nejnizsi spotrebe, nebo-li, je to jeden z hlavnich faktoru. Dalsi jsou nizke porizovaci naklady a hlavne, aby se v tom dalo neco previzt ........ proto rikam, nereste trivalce, stejne placete na spatnem hrobe a i kdyby ne, tak stim zvas stejne nikdo nic neudela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 (editace) já nevím..ale i v autech niší střední třídy jsou tříválce ano sice s turbem....fabie je malé auto a v této třídě byli vždy základem tříhrnky bez turba !není to nic nového tak to pochopte někteří....já v tom nevidím nic špatného...ano...fabia je o něco těší než třeba corsa opel... Editováno: 19. Říjen 2014, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 od dnešního dne můžete využívat forum určené Fabii lll http://forum.skodahome.cz/forum/230-%C5%A1koda-fabia-i-ii-lll-%C5%A1koda-roomster/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 všude píšou že FIII má automatický dojezd/stahování jen u řidičova okna a i tady psalo pár lidí že je to škoda, myslíte že to nešpůjde dodělat i na zbytek oken, nebo aspoň na spolujezdce? Vždyť to nemůže být zase až tak těžký ne? jiný tlačítko, možná nějakej drát navíc a pár řádků v komfortce...nebo je toho víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 To bylo normální dodělávat u novýho auta před 20 a více lety. Dnes bych doporučoval podívat se na konkurenci co nabízí a nic nebastlit. Jednak jde o záruku a když výrobce šetří tak konkurence se raduje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 jenže za chvíli už nepůjde kam jít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Jelo jich za sebou asi 6x, hezké kousky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) Prý je teď nějaká akce a tak jezdí sem a tam někde po Praze "Máme v práci akci fabia III training day 2014 prevazime fabia III do letnan a druhy den s Boleslavi k nam na doplneni kapalin a dotankovani a umyti a pak znova pres vecer do 11h zase to vozime do letnan a takhle to bude delat az do 6.12. takze si mylim ze o fabiich III se mi bude i zdat" Editováno: 20. Říjen 2014, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 aj ja chcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) Tak do půl roku je přefabiováno.Dnes zajímavý poznatek.Odjíždím si od marketu a tu mně zastaví pán který se právě dovlekl s fordem mondeo,,stahnu okénko a jeho první dotaz za kolik jezdím,dostal info a zapěl chválu na stepíka,ani ho nezajímalo kolik že to má hrníčků. Editováno: 20. Říjen 2014, autor: modrazem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) hmmm Pyro ja tak dnes idem autom po ulici a zrazu BUM! nová Fabia! , ale bolo šero a po skúmaní to bol len hnedý spaceback :/ mne už z tej Fabie3 hrabe a ešte som ju ani naživo nevidel PS: ale bolo šero takže to len obehlo okolo mňa ale ostatní hovorili že to bola fábia tak som z toho jeleň Editováno: 20. Říjen 2014, autor: juraj07 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Nevíte od kdy bude v autosalonech k vyzkoušení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Co jsem se ve 3 salonech ptal, tak říkali, že by měli mít FIII na salonech v rozmezí 1-3 týden v listopadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 jo jo pocitej tak v pulce listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 8.11. se bude fyzicky na salonech objevovat a zahájení prodeje začne 11.11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Mě bylo oznámeno po telefonu, že fyzicky v ústí by měla být 11.11. v 11. hodin a že se mam přijít kouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melonsvk Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 http://www.auto.cz/skoda-fabia-combi-stoji-262-900-kc-je-pouze-o-10-000-kc-drazsi-nez-hatchback-83814 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Ceník HB a Combi: nova-fabia-cenik_combi.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Tady je taky něco ke combi: http://www.novinky.cz/auto/351943-ceny-skody-fabie-combi-startuji-na-262-900-kc.html Ale zarazilo mě že v dnešní době si Škoda dovolí dávat švihadla stále do základu a dělá z elektrických oken luxus i v mezivýbavě. Naštěstí FIII jde mimo mě a tak je mi to fuk, ale konkurence nespí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuprt Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Jak funguje ten speedlimiter? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Oficiální tisková zpráva Nová ŠKODA Fabia Combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Vlku , vlku. Že z toho někdo dělá luxus čiší jen ze Tvých představ. Ve třídě Fabie je mají v základech snad všechny značky a za bůra tam naskočí nejen elektriky, ale i lakované kliky a špígly+klima. A pokud víš co je kalkulačka, tak si spočítáš co v tom paketu je obsaženo. A kdyby jsi ještě našel odvahu se juknout do ceníku např. Opelu, Fordu, Fiatu, tak zjistíš realitu cen. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Ale zarazilo mě že v dnešní době si Škoda dovolí dávat švihadla stále do základu a dělá z elektrických oken luxus i v mezivýbavě. Naštěstí FIII jde mimo mě a tak je mi to fuk, ale konkurence nespí. A co má být? ŠA si dovolí přesně to, co dokáže prodat. Vzhledem k tomu, že nestíhají vyrábět, tak to evidentně není velký problém. Až jim to zákazníci přestanou baštit, tak holt budou muset změnit cenovou a výbavovou politiku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.