Září 19, 20177 r Ja si myslim, ze keby urobili rapida v combi, tak by octavka dost stratila... Inak liftback od rapida ma neskutocne velky kufor...
Září 19, 20177 r Asi by pár lidí O3 nekoupilo, ale pokud by vzali Rapida, furt by mohli být rádi, že lidi koupili Škodovku
Září 19, 20177 r Hosi jste blazni ? Rapid Combi ? ... vzdyt i ted Rapid Lift ma vetsi kufr nez FIII. combi. kdyby byl combi, tak bude mit kufr vetsi nez OIII. combi. Jak typicke, vetsi vetsi vetsi a uplne k hovnu, jenom vozit vzduch a to nemluvim o neumeni parkovat a pak jsou omrd*ny vse vsechny auta. Ste tak trend SUV. Spadnete uz z ty svetsky a postavte se na zem
Září 19, 20177 r Ono dost lidí si koupí kombi třeba jen kvůli vzhledu. Nevím, přijde mi, že Ty taky vozíš jen vzduch k hovnu. Prostě liftu chybí ta střecha a navíc, mě se s kombi parkuje lépe jak třeba s Rapidem liftem. No a i kdyby měl větší kufr, tak nevidím důvod si nekoupit O3, která je přeci jen někde jinde.
Září 20, 20177 r Jak píše Losky. Nejde ani tak o velikost kufru (i když když už tak jako tak vozím kupu vzduchu v lifru, proč nemít pravidelnější tvar než limitující skloněné okno), jako o vzhled. Já osobně moc sedany a liftbacky nemusím, radši mám combi (proto už mám 4. firemní lift ). A o zmíněném parkování nemluvě, lift je nepřehledný, kdo není zvyklý, bez senzorů ani ránu a parkuje navíc nakřivo. Pokud mluvíme o stejném půdorysu, nevidím důvod proč nekoupit kombi [emoji6]
Září 20, 20177 r Ano, mozna vozim vzduch, ale vetsinou na zadnich sedackach, nez v kufru V kufru vzdycky neco taham, prevazim a dalsi veci, kdez to zadni sedacky jsou u me uplne zbytecnosti Combi mam z duvodu, kdy jsem mel HB a do kufru jsem skoro nic nedal Takze proto je u me duvod combi. Kdyz bych ho nevyuzil, tak ho nekupuju, protoze Monte v HB vypada lepe. Nicmene, jsou to vsechno volby jedincu, ale to parkovani me obcas stve, co tak vidavam a slychavam, tak to by jeden blil..... u me nastesti zatim vse v pohode.
Září 20, 20177 r Vidíš, já bych si krátkou nekoupil, protože jsem kombíkář. Každopádně lift je na parkování opruz, zvláště Rapid. O3 jsem v liftu měl a dalo se to, i když já raději couvám tak, že cumim dozadu. Prostě když bude F4 větší prostorově pro pasažéry, rád si ji pořídím. Občas vzadu musím vézt dva lidi s dětskou sedačkou a to je bída, ale kufr a prostor vepředu chválím a design F3 mi přijde po Supu druhý nejhezčí. Každopádně teď jsem objednal zase O3.
Září 25, 20177 r Ta kuzicka na volantu pobavila .... nicmene, od stredy mam dovcu, tak si udelam asi vlastni TPI
Září 28, 20177 r U mě na PC to vypadá, že všechny výbavové verze mají zatmavené blinkry. Takže buď změnili světla nebo je to prostě chyba. Na obrázku výbava Trumf.
Září 28, 20177 r Graficka chyba v konfigu. Nikde jsem se nedocetl v produktovce, ze dochazi k zatmaveni
Listopad 3, 20177 r Nicméně, aby jsme nebyli furt u renderu, zde nejake dalsi oficialni informace. Pro nekoho pozitivni, pro nekoho negativni. FABIA výběh všech dieselových motorů (KT26) náběh faceliftového provedení (KT27)
Listopad 3, 20177 r to uz bude po celozavodni dovolene, nebo jeste pred ni? aby to nebylo ze 2 tydny budou vyrabet a pak zase pauza 14 dni. menzelka ma strejdu v MB a kdyz jsem tam jednou byl v dobe celozavodky, tak mi to prislo, ze mesto vymrelo:) jak tam bylo pusto. ja teda cekam na FL a vychazelo by mi to jako narozeninovy darecek v tom lete;) Upraveno Listopad 3, 20177 r od lumirnavrat
Listopad 3, 20177 r Zatím nevim jak to bude vychazet pristi rok ale vetsinou to bylo v prubehu noveho modeloveho roku, coz je 22KT. Takze jeste pred tim. Coz je realny, protoze se budou zase uprevovat naradi a ruzne procesy behem celozavodky a po celozavodce bude vse pripraveno a jen se bude vyjizdet a budou najizdet nove veci
Listopad 22, 20177 r Nemáte někdo nějaké informace o tom? To jsem teda zvědav co ukáže škodovka. Je to v čase 34:50, ale mělo by to být nastavené. Upraveno Listopad 23, 20177 r od Mics0d
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.