Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

RZ: F xxxx, má zvláštní režim přidělování na vozy a tomu odpovídá i zvláštní režim smlouvy o pojištění. Takže tomu bych váhu nepřikládal.

Na te fotce je jednoznacne Polo

Upraveno od vlakras

na fotke je polo ale to neznamena ze sa na nom metestuju technologie pre skodu ... moze to byt mula ... ta spodna cast naraznika nesedi a tento tvar naraznika polo po FL nema .... faktom ale je ze taky tvar spodku naraznika ale ma Jetta ....

Je to jednoznačně mula FABIA III, fotka tohodle "POLA" už tu ale byla vloni. Na takovýto mulách se testuje chlazení a průtok vzduchu k brzdám. Pokud máte dost fantazie, tvar nárazníku se hodně tvaroslovím blíží studii VISON C a Kabaň přeci říkal, že se prvky z něho objeví už na FABII III. A šikminy v bocích spodku nárazníku tomu jen nahrávají.

Poznámka: jsme tu už dost OT, co to přesunout do tématu FABIA III ?

Ten nárazník vychází z Joysteru (2006).

Ten mirror link se mi libi.

Bych z tý první fabky ten motor vyndal a hodil tam feldí 1.3  a hotovo za minimální prachy   :kol-28:

Myslím že jestli bude i do FIII pořád ještě osazovanej hatátitlá, tak bude mít pravděpodobně zvednutej výkon na 55kW jako má v rapidu.

Ale to už nemá označení HTP ale MPI nebo tak něco ne?

V rapide je nachipované HTP??? :o

tak ono to není chip jako takovej, ale první generace fabii měla třeba HTP 47kw a druhá už 51kw  :kol-47:  Vyladí a vychytají pár much a trochu to přidají ale až tak poznat to asi být nemůže

Ale v rapide to MPI neškrieka ako HTP nie? A má omnoho kultivovanejší chod nie?

V Rapidu s HTP jsem ještě nejel, ale v Citigu, které ten motor má taky je už už celkem vzdálené svým projevem od klasické HTP  ;)

Tak podle mě projev se za tu dobu co je HTP na světě docela dost změnil a uklidnil, ale po čase to získá svůj specifický zvuk vysavače :) Sám jsem měl FI HTP 47kw, do města to bylo super a po 80.000 jsem dělal jen oleje a spotřební materiál, zvuk se mi líbil :)

Rapidovske MPI je aj v citigu? :o som nevedel....

Ne, v Rapidu je to 1.2l a v CItigo 1.0 l, ale myslel jsem jako 3 válec celkově.. Jsem to blbě napsal  :kol-28:

Tak tak, Citigo má jen MPI .)

Je fakt že s tím Citigem jak je malé to dobře hýbe :)

Aha tá 1.0MPI bola ŠTVORVALEC?!?! to jakože kolko hektolitrov žralo? A 2.0MPI bola kde? Kolko to žralo??? A ešte 1.8 20V 92kw bola MPI???

Teraz pisem o FI ;)

2.0 byl i ve Fabii 1, auto moc nejelo, mělo to asi 85kw, žralo to hrozně oleje ale pár kousků se najde..

1.0MPI je 3-válec ne? Možná se pletu...

1.8 fabie vůbec neměla :)

Upraveno od LiborTDI

Citigo je raketa s tím motorem, co jsem měl možnost v několika jezdit, tak se to vůbec nezdálo.. Vždy úsměv od ucha k uchu za jeho volantem.. Radost řídit  :D ..

Jo 1.0 MPI ve Fabii 1 byla 4 válec, v citigu je 1.0 MPI 3 válec a v Rapidu je 1.2 MPI a také 3 válec.

No tak fe Fabii byl 1.0MPI v těch pvních, 37kw myslím? A měla ho verze Junior, to prostě nejelo ani z kopce :D a žralo to hrozně..

Jinak ty 1.8 20v měli OI myslím, bez turba, s turbem to mělo 110 a 132kw? asi, tam už skoro vůbec nevím..

To videjko je pjekneee :D má najazdenych 15km a uz toto ?!?! :o

Nene OI 1.8 boli:

1.8 20V 92kw

1.8T 20V 110kw

132kw bolo az potom v erese ;) ale boli to MPI-cka????

Půjčené auto.. Normálka, to určitě nedělal majitel  :kol-28: .. Nám také když půjčili na jedné akci se škodovkou auta, tak jsme jezdili jak draci  :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.