ronskispeed Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Ja si myslim, ze keby urobili rapida v combi, tak by octavka dost stratila... Inak liftback od rapida ma neskutocne velky kufor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Asi by pár lidí O3 nekoupilo, ale pokud by vzali Rapida, furt by mohli být rádi, že lidi koupili Škodovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Hosi jste blazni ? Rapid Combi ? ... vzdyt i ted Rapid Lift ma vetsi kufr nez FIII. combi. kdyby byl combi, tak bude mit kufr vetsi nez OIII. combi. Jak typicke, vetsi vetsi vetsi a uplne k hovnu, jenom vozit vzduch a to nemluvim o neumeni parkovat a pak jsou omrd*ny vse vsechny auta. Ste tak trend SUV. Spadnete uz z ty svetsky a postavte se na zem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Ono dost lidí si koupí kombi třeba jen kvůli vzhledu. Nevím, přijde mi, že Ty taky vozíš jen vzduch k hovnu. Prostě liftu chybí ta střecha a navíc, mě se s kombi parkuje lépe jak třeba s Rapidem liftem. No a i kdyby měl větší kufr, tak nevidím důvod si nekoupit O3, která je přeci jen někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Jak píše Losky. Nejde ani tak o velikost kufru (i když když už tak jako tak vozím kupu vzduchu v lifru, proč nemít pravidelnější tvar než limitující skloněné okno), jako o vzhled. Já osobně moc sedany a liftbacky nemusím, radši mám combi (proto už mám 4. firemní lift ). A o zmíněném parkování nemluvě, lift je nepřehledný, kdo není zvyklý, bez senzorů ani ránu a parkuje navíc nakřivo. Pokud mluvíme o stejném půdorysu, nevidím důvod proč nekoupit kombi [emoji6] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Ano, mozna vozim vzduch, ale vetsinou na zadnich sedackach, nez v kufru V kufru vzdycky neco taham, prevazim a dalsi veci, kdez to zadni sedacky jsou u me uplne zbytecnosti Combi mam z duvodu, kdy jsem mel HB a do kufru jsem skoro nic nedal Takze proto je u me duvod combi. Kdyz bych ho nevyuzil, tak ho nekupuju, protoze Monte v HB vypada lepe. Nicmene, jsou to vsechno volby jedincu, ale to parkovani me obcas stve, co tak vidavam a slychavam, tak to by jeden blil..... u me nastesti zatim vse v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Vidíš, já bych si krátkou nekoupil, protože jsem kombíkář. Každopádně lift je na parkování opruz, zvláště Rapid. O3 jsem v liftu měl a dalo se to, i když já raději couvám tak, že cumim dozadu. Prostě když bude F4 větší prostorově pro pasažéry, rád si ji pořídím. Občas vzadu musím vézt dva lidi s dětskou sedačkou a to je bída, ale kufr a prostor vepředu chválím a design F3 mi přijde po Supu druhý nejhezčí. Každopádně teď jsem objednal zase O3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 nalezeno na youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 No hlavně ty splodiny z motorového prostoru. Ta voňavka je teda bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 co to je za cypovinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Pobavilo nejvíc ale ten obmotaný volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Zplodiny bych neřešil, ale že tam teče je fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Ta kuzicka na volantu pobavila .... nicmene, od stredy mam dovcu, tak si udelam asi vlastni TPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 Monte má teď zatmavený blinkry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 aj cez konfigurátor v notebooku to tak vyzerá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vectrix Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 U mě na PC to vypadá, že všechny výbavové verze mají zatmavené blinkry. Takže buď změnili světla nebo je to prostě chyba. Na obrázku výbava Trumf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 Graficka chyba v konfigu. Nikde jsem se nedocetl v produktovce, ze dochazi k zatmaveni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 S ohledem na dalsi modely bych si tipl, ze k tomu driv, nebo pozdeji dojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 30. Září 2017 Sdílet Vloženo 30. Září 2017 ale až po faceliftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Nicméně, aby jsme nebyli furt u renderu, zde nejake dalsi oficialni informace. Pro nekoho pozitivni, pro nekoho negativni. FABIA výběh všech dieselových motorů (KT26) náběh faceliftového provedení (KT27) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 (editace) to uz bude po celozavodni dovolene, nebo jeste pred ni? aby to nebylo ze 2 tydny budou vyrabet a pak zase pauza 14 dni. menzelka ma strejdu v MB a kdyz jsem tam jednou byl v dobe celozavodky, tak mi to prislo, ze mesto vymrelo:) jak tam bylo pusto. ja teda cekam na FL a vychazelo by mi to jako narozeninovy darecek v tom lete;) Editováno: 3. Listopad 2017, autor: lumirnavrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Zatím nevim jak to bude vychazet pristi rok ale vetsinou to bylo v prubehu noveho modeloveho roku, coz je 22KT. Takze jeste pred tim. Coz je realny, protoze se budou zase uprevovat naradi a ruzne procesy behem celozavodky a po celozavodce bude vse pripraveno a jen se bude vyjizdet a budou najizdet nove veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Náběh FL je týden 27 a to z důvodu motoru a EU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 (editace) Nemáte někdo nějaké informace o tom? To jsem teda zvědav co ukáže škodovka. Je to v čase 34:50, ale mělo by to být nastavené. Editováno: 23. Listopad 2017, autor: Mics0d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Škodovka má ukázať tú Ondrovu Omegu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.