brrrrm Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Opravené.. Deneb iba v 15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 https://www.autorevue.cz/nove-male-suv-skoda-odhaleno-seriovou-podobu-prozradila-studie-vision-x-zenevsky-autosalon-2018 ...a toto má nahradit kombík, jako vesměs v této době úplně všude. Hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Neříkalo se náhodou něco o konci kombi už dobách FII? SUV jsou sice móda, ale ikdyž to není má volba, tak malé kombi má furt něco do sebe... Navíc ten koncept mi zepředu hrozně připomíná Citroen, ty rozdělené světla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 me to zase pripomina hyundai kona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Mi už ohraně nezajímavý Kabaňův design.. Už se těším na nové Škodovky za pár let, třeba se mi zase začnou líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Při pohledu zezadu na Kokodák a tady tohle K_A0-SUV_Q mě vždycky napadne - jaktože je zezadu Ateca prakticky úplně totožná :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Neni nic jednodussiho, nez si to proste nekoupit... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Hm, tak tady je ta KUKAČKA co má vystrnadit malé kombi z trhu... ...doufám, že se jí to nepovede! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Možno na západných trhoch, ale u nás sa jej to podľa mňa nepodarí. Cena určite bude niekde na úrovni Octavie. Ale inak dizajn sa mi aj celkom páči. Keby to znížili, vedel by som si takto nejak predstaviť F4.. a ešte k tomu pricapiť kufor pre F4C. Ale už sa teším na usadený prach za displejom infotainmentu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Nějaké ty živé fotky, i když je to atyp - přední senzory atd. https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/fabia/17651856?goFrom=list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Habi001:Na tom Sautu.cz to jsou fotky z novinářské prezentace v Mladé Boleslavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Myslíte si, že sa tie sedačky s Alcantarou čoskoro objavia aj na Mihocare alebo Automediku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Urcite ne, kdyz je to jen pro R5. to by ji nekdo musel rozsekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 (editace) páči sa mi tá "nálepka" na dekore. vyzerá to zaujímavo, oživí to a prvá úprava exterieru by asi bolo nalepenie fólie aj na vrchný prelis kufra, zarovno s vrchnou hranou svetiel. nech je to súmerne ako na spodnej @brrrrm a do PL ideme kedy na výlet? Editováno: 2. Únor 2018, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 před 31 minutami, Dixik2 napsal: Habi001:Na tom Sautu.cz to jsou fotky z novinářské prezentace v Mladé Boleslavi JJ, to jsem poznal. Komentoval jsem rychlost inzerce prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 před 13 minutami, Lukason napsal: Urcite ne, kdyz je to jen pro R5. to by ji nekdo musel rozsekat Az tak rezolutni bych nebyl. Dockejte casu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Asi tak, ja si myslím, že pravdepodobnosť rozsekania R5ky je o niečo väčšia ako pri bežnej fabke.. @wirer tak ešte chvíľu počkáme s tým výletom! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 No, ja to myslel trochu jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Je to taková divná situace. Na jednu stranu ta sedadla asi těžko s ohledem na dnešní zvyklosti budou vyrábět v objemu 1300 kusů. Na druhou jsou problémy s dodávkou Alcantary a že by ji začali ládovat zrovna po FL do Fabie .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiwísek Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 před 56 minutami, wirer napsal: páči sa mi tá "nálepka" na dekore. vyzerá to zaujímavo, oživí to a prvá úprava exterieru by asi bolo nalepenie fólie aj na vrchný prelis kufra, zarovno s vrchnou hranou svetiel. nech je to súmerne ako na spodnej @brrrrm a do PL ideme kedy na výlet? Tak přesně to stejný mě taky napadlo, že by ta černá nálepka možná docela pěkně seděla ještě i s vrchní hranou světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 (editace) A potom ešte dve červené reflexné nálepky, ktoré by prepojili Céčka na oboch stranách.. a nejaká biela (ne)reflexná do stredu.. Editováno: 2. Únor 2018, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 to už by bol extrém. len tá čierna fólia, s bielou to bude akurát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 (editace) Tak aspoň tam máme o jeden válec navíc pro lepší pocit. 9:17 čas Editováno: 7. Únor 2018, autor: Mics0d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Rasťo je jeden z těch lepších autonovinářů, ale toto se mu zdá se mi moc nepovedlo, 81kw a papírových 10.6s pro 0-100? 1.2 TSI má myslím 9.4 a 1.0 TSI 9.6 v 81kW, tak nějak. Stejně tak 1.0 TSI v žádné variantě nemá 250Nm. Tento test se mu myslím moc nevyvedl... Ono 1.2 TSI vs. 1.0 TSI, co se týče dynamiky je asi uplně jedno, když jsme vybíral auto, tak jsem "testoval" obě a i bezprostředně přesedal z jednoho do druhého. Ty motory "jedou" prakticky stejně a běžný člověk nemá šanci poznat větší rozdíl. Co u mne osobně rozhodlo pro 1.2 TSI byla prakticky stejná spotřeba u obou motorů a pak skutečnost že 1.0 TSI prostě pod 1800ot. duní. Ale oba jsou to dle mého dobré motory a Fabia s nimi jede velmi dobře . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.K Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 V 13. 12. 2017 na 22:30, Mirec.K napsal: ... Áno, s Nm sa sekol (v popise ich ale uviedol správne), to sa stane. ... Už sa to tu riešilo. Seknúť sa môže každý, predabovávať to už zrejme nechcel. V popise ale hodnoty sedia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.