Srpen 15, 201411 r Linka na dveřích je líbivá to jo,jen už zas jako u F1 vidím imrvere otřískaný boky a hrany,zaměříl jsem se na boční partie fabíí a zjistil že jsou povětšinou oťukané na stejných místech,u jinych aut to tak časté není,ta hrana se bude tedy těžko spravovat,řetězy u škodovek zlobily,je ale divné že u jinych aut které řetěz taky mněly tak masivní problém nebyl,tak ja nevím,že by škoda penízků.
Srpen 15, 201411 r Nemáš pravdu, skoro všechny moderní motory s řetězem mají problémy - BMW/Mini 1.6 benzín i 2.0 D, PSA, VW, některé motory CDI od Mercedesu, Nissan, atd.
Srpen 15, 201411 r Na toto jsem narazil v diskusi na Auto.cz:"Na fabii III se budou pro trh EMEA montovat pneumatiky v rozměru 185/60 R15, 215/45 R16 a 215/40 R17. V 15" bude pneu dodávat Continental, Nexen, Dunlop a Bridgestone. V 16" rozměru, který není běžný a vyrábí v něm asi 4 nebo pět značek, to bude Dunlop SP Sportmaxx, od příštího roku RT, Goodyear EfficientGrip a Bridgestone ER300, V 17" verzi také Dunlop SP Sportmaxx, nebo Continental SportContact 5."
Srpen 15, 201411 r 215/40R17.. Hm, taky mě napadlo že bych nazul tenhle rozměr místo 205/40R17.. Otázkou je, na jak širokém disku to mají, jestli 7.5J?
Srpen 15, 201411 r konecne blinkr v zrcatku a ta linka na boku celeho auta bude taky co se tyce desingu oku lahodici no uvidime
Srpen 15, 201411 r Souhlasím, ta linka vypadá pěkně "dravě" Otázkou je co to udělá na ostatních barvách či jak bude v reálu. Mě vadí ty kliky, a to hrozně. Jako madlo v tramvaji.
Srpen 15, 201411 r kliky sem zapomel podotknout, ze to bude zase neco jineho nez byli ted, takze za ty ja osobne taky tleskam ze to ma nejaky tvar
Srpen 15, 201411 r s-talkere, koukám že vycházíš z tich čínskejch stránek. Píše se tam taky: "In China the Fabia will be available with 1.2 TSI and 1.4 TSI four-cylinder petrol engines". Takže pro Čínu jen čtyřválce a oproti nám budou mít i 1.4 TSI ? Co je příčinou? Flotilové emise? Jinak si to neumím vysvětlit... Osobně kdyby byla fabia combi s 1,4 TSI 103kW za rozumný peníz (cca 400 000Kč), tak to bych musel mít V cine jsou emise dost uvolnene a ne tak prisne jako tady, ovsem nemyslim si ze by 1.4TSI neprosel testy, tady bych to videl spis na neochotu cinanu kupovat maloobjemove motory.
Srpen 15, 201411 r Tak zatím je to "jedna baba povídala" Počkáme si, víme jaký problémy měli první TSI ve Fabii, a i to se odladilo. Stejně platí, že není potřeba kupovat první vyrobený kus, ale počkat si, až vychytají mouchy. Slysel jsem to od druhe baby :-D
Srpen 15, 201411 r Řetězy a napínáky nebudou, akorát mě minulej týden vyděsila hláška jednoho maníka z nejmenovanýho škodováckýho značkáče, že poslední dobou doslova žijou hlavně ze záručních oprav "novejch TSIček v oktávkách" = verze s řemenem a výfukovou komorou v hlavě válců, kde se údajně mají houfně měnit celý motory na záruku - prý v nich praskají písty nebo se zdírají do vložek a pak se roztrhnou, nájezdy kolem 20-25tkm !!!! Co je na tom pravdy nemám ověřeno, ale je to velkej servis v okresním městě. Pokud by se tahle "zatím jen fáma tiskový agentury JPP" měla opravdu potvrdit, tak už opravdu nevím, co by zákoše po "průseru TSI s řetězem" dál udrželo u značky... Zlín zatím bez problémů z novým motorem. Nemám hlášený žádný průser tohoto charakteru.
Srpen 16, 201411 r Mě osobně přijde divný rozměr pro R15 185/60? To nemá ani Rapid a přitom zbytek pneu má identický. Nemá to být 185/55 nebo 185/60, ale pro R14? I Rapid má pro R15 195/50
Srpen 17, 201411 r Nechce to někdo slepit a dát jeden velkej obrázek z toho co už ŠA pustila ven? Ale ber to s velkou rezervou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.