Leden 30, 201411 r Pánové pánové, vy tady řešíte "třetí nejdůležitější" model a přitom se kutí něco mnohem, mnohem zajímavějšího :-)
Leden 30, 201411 r .... ááá pániček zas něco ví a nic nám nepoví kutí sa dodávka ? Upraveno Leden 30, 201411 r od LUKY-007
Leden 30, 201411 r Vite jen jedno a toho byjste se meli drzet... "Ve fabii se mají zákazníci poprvé setkat s platformou označovanou Welschem jako Simply Clever 2.0, kdy bude vůz automaticky komunikovat s mobilními zařízeními uživatele. K dostání má být i aplikace, která bude do mobilního telefonu shromažďovat provozní data automobilu." Co vic byste chteli vedet o nove Fabii :-D Takže tím nám chceš naznačit, že víc novinek ve Fabii nebude, a že si teda nemáme dělat iluze jo? :-D
Leden 31, 201411 r Asi budou full LED světla i ve FIII. Tomu by som velmi neveril, ked doteraz mala len 3 verzie halogenov... Najskor ich dostane S3 alebo O3 FL, nie?
Leden 31, 201411 r Přišel jsem, viděl jsem, podepsal jsem. Bohužel nemůžu říct vůbec nic, odskákalo by si to několik lidí.
Leden 31, 201411 r Ale jdi, to, že bude velké, sedmimístné, SUV, už několikrát veřejně deklaroval i Vahland, a ještě ho nezavřeli, to že bude nová Fabia a nový Superb, se také ví, a napsat, že jsi je viděl, není trestné...no a mimo záznam, co na ně říkáš? Upraveno Leden 31, 201411 r od Pawouk Necituj předcházející příspěvek!
Leden 31, 201411 r Bojler: Pokud se jedná o novinku, o které se na veřejnost nedostaly zatím žádné informace, jsem jen rád Těším se na každý nový model od škodovky
Leden 31, 201411 r Ale jdi, to, že bude velké, sedmimístné, SUV, už několikrát veřejně deklaroval i Vahland, a ještě ho nezavřeli, to že bude nová Fabia a nový Superb, se také ví, a napsat, že jsi je viděl, není trestné...no a mimo záznam, co na ně říkáš? Neviděl jsem, nepodepsal jsem.
Leden 31, 201411 r Neviděl jsem, nepodepsal jsem. Aspoň řízek v utajení jsi měl? Nemusíš psát kolik...
Leden 31, 201411 r JR_2010 - nepoužívej pro odpověď na přímo předcházející příspěvek tlačítko "Citovat"!
Únor 1, 201411 r Takže tím nám chceš naznačit, že víc novinek ve Fabii nebude, a že si teda nemáme dělat iluze jo? :-D Bude tam jeste par vecicek :-D
Únor 1, 201411 r FABIA III No tak to jsem zvědav, uvidíme jak to bude s tou 1.0 tsi, polo po faceliftu zatím nemá tyto motory, tak nevím co tím mysleli v tom článku...
Únor 1, 201411 r Octavia CC už je "profláknutá". Že by fakt dodávka? http://www.autobild.de/artikel/kleinbus-von-skoda-4531734.html Koncept F3 uz v Zeneve? http://www.autorevue.cz/dalsi-zenevska-premiera-k-videni-bude-koncept-nove-skody-fabie Upraveno Únor 3, 201411 r od Cjoctavian
Únor 3, 201411 r Nějaké nové spekulace v článku Novinek.cz http://www.novinky.cz/auto/326416-koncept-nove-fabie-se-v-breznu-neukaze.html
Únor 3, 201411 r Soutěž "Opisuješ, opisuje, opisujeme" vrcholí. Hodnota článků nulová, hlavně, že tam mají milion chyb a budou mlít pořád o šířce.
Únor 4, 201411 r Tyhle fotky od Benet Automotive už by tady někde měly být (sám jsem je sem dával). Načež mi bylo vysvětleno, že takhle vypadat určitě nebude
Únor 4, 201411 r Autor Zvlastni je, ze predni svetla maji ten trojuhelnikovy tvar, jaky se objevil na fotografii s Kabanem v AutoBildu. Pricemz tyhle nakrghy jsou mnohem starsi...Taak ze by...:-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.