Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mňa by zaujímala už len podvozková platforma. Kurz alebo lang? :)

Pánové pánové, vy tady řešíte "třetí nejdůležitější" model a přitom se kutí něco mnohem, mnohem zajímavějšího :-)

Tak to vyklop, co se kutí zajímavějšího :)))))))

.... ááá  pániček zas něco ví a nic nám nepoví   :kol-27:

kutí sa dodávka ?

Upraveno od LUKY-007

Vite jen jedno a toho byjste se meli drzet...

"Ve fabii se mají zákazníci poprvé setkat s platformou označovanou Welschem jako Simply Clever 2.0, kdy bude vůz automaticky komunikovat s mobilními zařízeními uživatele. K dostání má být i aplikace, která bude do mobilního telefonu shromažďovat provozní data automobilu."

Co vic byste chteli vedet o nove Fabii :-D

Takže tím nám chceš naznačit, že víc novinek ve Fabii nebude, a že si teda nemáme dělat iluze jo? :-D

Asi budou full LED světla i ve FIII. :kol-47:

Tomu by som velmi neveril, ked doteraz mala len 3 verzie halogenov... Najskor ich dostane S3 alebo O3 FL, nie?

Máš pravdu.LEDky nebudou.

bojler asi myslí Octavii CC.

Octavia CC už je "profláknutá". Že by fakt dodávka? :)))

Přišel jsem, viděl jsem, podepsal jsem. Bohužel nemůžu říct vůbec nic, odskákalo by si to několik lidí.

Ale jdi, to, že bude velké, sedmimístné, SUV, už několikrát veřejně deklaroval i Vahland, a ještě ho nezavřeli, to že bude nová Fabia a nový Superb, se také ví, a napsat, že jsi je viděl, není trestné...no a mimo záznam, co na ně říkáš? 

Upraveno od Pawouk
Necituj předcházející příspěvek!

Bojler: Pokud se jedná o novinku, o které se na veřejnost nedostaly zatím žádné informace, jsem jen rád :) Těším se na každý nový model od škodovky :)

Ale jdi, to, že bude velké, sedmimístné, SUV, už několikrát veřejně deklaroval i Vahland, a ještě ho nezavřeli, to že bude nová Fabia a nový Superb, se také ví, a napsat, že jsi je viděl, není trestné...no a mimo záznam, co na ně říkáš? 

Neviděl jsem, nepodepsal jsem.

Neviděl jsem, nepodepsal jsem.

Aspoň řízek v utajení jsi měl? Nemusíš psát kolik... :kol-16: 

JR_2010 - nepoužívej pro odpověď na přímo předcházející příspěvek tlačítko "Citovat"!

Takže tím nám chceš naznačit, že víc novinek ve Fabii nebude, a že si teda nemáme dělat iluze jo? :-D

Bude tam jeste par vecicek :-D

No tak to jsem zvědav, uvidíme jak to bude s tou 1.0 tsi, polo po faceliftu zatím nemá tyto motory, tak nevím co tím mysleli v tom článku...

Soutěž "Opisuješ, opisuje, opisujeme" vrcholí. Hodnota článků nulová, hlavně, že tam mají milion chyb a budou mlít pořád o šířce.

Tyhle fotky od Benet Automotive už by tady někde měly být (sám jsem je sem dával). Načež mi bylo vysvětleno, že takhle vypadat určitě nebude :)

To je jasne, ze tak agresivne to nemoze byt. Na to tu mame Audi (S1) :)

• Autor

Zvlastni je, ze predni svetla maji ten trojuhelnikovy tvar, jaky se objevil na fotografii s Kabanem v AutoBildu. Pricemz tyhle nakrghy jsou mnohem starsi...Taak ze by...:-)

• Autor

oprava: nakresy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.