witt Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 (editace) Nazdárek pánové, jezdí tady někdo pravidelnějc na okruh do Brna si zajezdit na jízdách veřejnosti? Pokud ano, tak sem písněte datum kdy, kdo a s čím jdete a můžem dat sraz, dojet na okruh a zajezit....přeci jenom je to parádní zábava... :-) Já jsem z Brna, mám Octu Combi r.v.2000, 81kW(origo bez chipu), podvozek Weitec -30/-30, brzdy RS, pneu 205/50/17 Conti SportContact2...best time Brno 2:53min nebo nový přírustek Seat Ibiza Cupra2 r.v.1998, 110kW(origo bez chipu), seriový podvozek....na okruhu sem ji už protáh .... best time 2:48min Kamoš BMW E30 M-Technik 2, 325i, 190PS ....best time 2:52 se sériovým podvozkem Datumy zde: http://www.brno-circuit.com/sluzby/pro-verejnost/jizdy-verejnosti/kalendar-jizd-verejnosti/kalendar-jizd-verejnosti_677 Editováno: 6. Září 2011, autor: witt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smokeflypaper Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 Ahoj já se chystím do brna příští týden tj.: 28.7. Pokud tam pojedeš ozvi se pošlu kdyžtak kontakt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 (editace) Čaute, chtěl bych si to taky jednou zkusit Editováno: 26. Červenec 2011, autor: LuVIrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Já bych tam taky chtěl jednou zajet. Tu trať už znám úplně nazpaměť hold jsem i PC fanda a projel jsem ji v NFS Shift 2 a zrovna dnes jsem si vylepšil nejlepší čas na 2:07 ale můj vůz byl Audi RS4 s 928 koníkama Já bych tam zajel tak na příští rok někdy, protože na novou sezonu budu kupovat nové pneu takže ty staré bych tam mohl zničit Jo a když tam pojedete tak si to natočte a pochlubte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxfavo Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Ahoj,chtel jsem se zeptat cim merite cas na kolo? Stacilo by mi PDA s GPS a operacnim systemem Windows mobile? Pokud ano mate nejaky dobry tip na programek ,kterej spolehlive funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witt Vloženo 6. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2011 TeĎ jsou jízdy ve čtvrtek 8.9. a příští týden 15.9. poslední jízdy veřejnosti tento rok!! Pak už jen Renocar na podzim.. Takže, dete někdo teď ve čtvrtek nebo příští týden? Já plánuju obě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxfavo Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 Tak jen pro zajimavost...zkousel jsem nainstalovat program racechrono http://www.racechrono.com/ a zkousel jsem zatim jen na parkovisti a vypada ,ze to funguje pekne....mam nahrane na PDA MIO s WM ....meri na desetinu sekundy.... Jinak snad toho 28.rijna vyjde pocasi ,aby jsme se v tom Brne na okruhu mohli sejit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxfavo Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Zdravim vsechny,tak co c hystate se nekdo na den otevreneho okruhu? http://www.automotodrombrno.cz/node/2389 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mark00 Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 dotaz na lidi, co uz absolvovali volnu jizdu opravdu sa tam nesmi jet vic nez 90? :/ sice nejsu zadny profi zavodnik, ale kdyz uz bych sa treba dalsi rok rozhodl, ze tam zajedu, tak bych chtel tu moju oktavu aspon trochu protahnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 To určitě ne! kde jsi na to přišel, že by jsi tam nemohl jet více jak 90? to by bylo potom úplně zbytečné tam jezdit ne. Můžeš tam jezdit co ti Octa dovolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mark00 Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 to je super ja enom, ze sem cetl v nejakych tych papiroch, co tam mosis podepsat, neco o dodrzovani rychlosti 90km/h su rad, ze to byl enom nejaky blabol, tak to uz sa ted mozu enom tesit, az si zadivocim na okruhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Já myslím že se tím jenom chrání.. kdyby byla havárka tak řeknou žes překročil rychlost a jsou z obliga... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
millhauz Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Neni to verejna komunikace pro provoz, tady si muzes bourat jak chces. :-) Btw tenhle rok se nekdo chysta? Rozjezdil sem se v Myte, tak bych do Brna mozna zajel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.