Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny škodováky a škodovačky. Mám na Vás všechny dotaz. Koupil jsem vůz, který je vybaven navigací škoda dx, typ B. A potřeboval bych na ní nějakým způsobem připojit mp3 přehrávač popř.mobil atd. Jde mi o kvalitu zvuku tudíž jsem transmitery rovnou zavrhl, raději bych použil kábel. Nevím ovšem absolutně jaký? V prodejnách jako halfords na mě hleděli jako na marťana, když jsem je vzal k autu a ukázal jim navigaci zezadu odpovědí mi bylo: hm,navigace a dál nic:-) Má-li někdo zkušenost s tímto problém uvítám jakýkoliv návrh.

Díky Eresák

P.S. Škoda rulez....

Vloženo

Děkuju..... :) teď ho jdu objednat a chtěl jsem brát ten prostřední,vyloženě přesně to tam teda napsaný nemaj hehe,

jen jsem zvědavej,na to zapojení ,pokud tam nechám changer...prý to jde.... :) Dave

Vloženo

ahoj klucí...tak to rád slyším,doufám,že to bude makat i s cd changerem najednou,jak psali...jen nemám ty udělátka na vysunutí DXka....no snad si nějak poradím ,až to rozeberu,zítra by to mělo konečně přijít... ;)

Vloženo

Můžete mi doporučit podobný modul pro rádio Škoda Gamma? Rád bych na něm přehrával mp3 z přenosného disku. Je nějaký rozdíl v kvalitě mezi těmito adaptéry, nebo je to jen o možnostech připojení? Zaujaly mě tyhle dva: http://www.mp3auto.cz/skoda/126-adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-skoda/, http://www.dobry-obchod.cz/produkt/55usbvw003-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw-skoda-seat-iso-aux-vstup/.

Vloženo

ahoj,tak uz mastim muziku z pulterovyho hdd,trochu porod to tam vsechno za dx narvat,ale uz to hraje,a snad hrat bude,hdd je v kasliku u spolujezdce,zvuk na to ze jsou to mp3 je super,tak uvidim :-)

bylo jen jedno riznuti skalpelem do prstu,ale i s 9 ti prsty se to dalo.....:-)

Vloženo

ahoj,tak teda ten převodník je v autě,zapojenej podle návodu,kterej je dost odfláknutej mimochodem,ale mám pocit,že mi delší mp3 nad 100MB nechtěj hrát a pořád se to jen načítá a padá, má někdo zkušenosti?at připojim 500gb disk nebo 4 gb flashku,to mi přijde na to vliv nemá....Dave

Vloženo

ahoj,tak teda ten převodník je v autě,zapojenej podle návodu,kterej je dost odfláknutej mimochodem,ale mám pocit,že mi delší mp3 nad 100MB nechtěj hrát a pořád se to jen načítá a padá, má někdo zkušenosti?at připojim 500gb disk nebo 4 gb flashku,to mi přijde na to vliv nemá....Dave

Vloženo

No já instaloval do A4 taky a nemám žádnej problém akorát jsem byl upozorněn že se to chová jako CDměnič a a v jedné složce může být jen 99 skladeb (Neumí to počítat víc tak proto) a složky musí být pojmenovány CDO1 až CDO6 víc jich to nezvládne protože to ten měnič imituje pokud máš někde něco navíc tak tam by mohl bejt problém.Pak by v názvu neměly bejt čárky háčky prostě diaktrika. A neměla by se tam snad dávat větší paměť než 4GB Usb nebo SD.Jinak mě to fuguje perfektně.Mám tenhle a zapojenej bez tý redukce co je na obrázku v pravo a to tak že jsem rozdělil originál konektor za rádiem a tu část od měniče dal do kabelového konektoru od interface a zapojil od iterface do rádia:

http://www.connects2.co.uk/c2search.aspx?catID=52

post-30138-0-88974500-1310062273_thumb.j

Vloženo

ahoj Vilo,no to mě už refí hehe....taková kravina a já se s tím budu matlat jako se světlama....uff,no ale co se dá dělat

To Acek:a ten tenkej černej kablík jsi taky někam píchnul?mám tam ještě nějaký červený jako banánky....tys nechal volný?

Vloženo (editace)

Já tam žádný banánky neměl a jeden kabel jsem měl vytaženej ven a to je kostra a tu mi bylo doporučeno ukostřit extra aby se zamezilo rušení jinak kostra tam je zapojená v konektoru.Kupoval jsem to použitý od autoelektrikáře.Ale funguje přesně jako CD měnič a kvalita je totožná jako z cédéčka.A přepínání mezi CD měničem a interfacem je jednoduchý stačí buď zapnout nebo vypnout rádio ON/OF a střídavě se to zapíná nebo přepnout na rádio a cd měnič taktéž střídavě.

Máš na mysli ty dva banánky uplně napravo? to je na připojení dalšího zařízení ze kterýho pak můžeš přehrávat.A ten černej káblik s očkem je kostra.

Editováno: , autor: acek
Vloženo

to Acek: nene,mám asi trochu jiný vývody....ale uvidíme,ještě jsem zkusil pokrátit názvy skladeb,byly u těch dlouhejch setů fakt dlouhý a uvidím,jinak budu muset koupit jinou verzi,zvuk je jinak super,možná bych řekl,že je to o něco dynamičtější než samotnej cd changer....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...