OEII Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Ahoj lidi, budu porizovat toto auto, ale rad bych vedel, zda se v blizke dobe nebude predstavovat Superb II facelift. Nemate nekdo nejake info? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty8 Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Pokud bude facelift Superbu, tak to bude nekdy 2013. Udajne se ale zaroven pracuje na Superbu III, ktery by mel prijit velmi brzy po faceliftu SII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OEII Vloženo 27. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Aha. Porad mi to vrta hlavou, ale na druhou stranu mit hned novy model neni z duvodu odchytavaji chyb nejlepsi. Sam jsem resil rady problemu na sve Octavii. Babo rad. Pokud bude facelift Superbu, tak to bude nekdy 2013. Udajne se ale zaroven pracuje na Superbu III, ktery by mel prijit velmi brzy po faceliftu SII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Testování údajného faceliftu SII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Copak je to tam za autíčko na tom jednom obrázku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Krutě přeložená octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Myslim tam jak je vyfocenej sup zezadu a za nim neco vykukuje. Jinak ta prelozena OII je docela zahada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 http://www.autoblog.it/galleria/foto-spia-skoda-superb-restyling/ Tady jde videt, ze nova je jenom spodni cast narazniku, ktera je prinytovana ke standardnimu vrsku. Mimochodem svetla jsou pod maskovanim stejna, stejne ostrikovace, stejna maska, kapota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Je to jenom přece testovací kousek, nemusí odkrývat všechno Vzpomeň na FII RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Právě, pod tím maskováním kromě spodní části není stejně jako u té Fabie vůbec nic :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Ještě k té přeložené OII - teď se dívám, že nemá mlhovky. Který model zůstane na platformě A5 a zároveň nemá mlhovky v nárazníku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 Nazdar kolegovia, až teraz som si všimol túto diskusiu. Tak pridávam svoj návrh do kotla www.spz.unas.cz/superbbb.jpg (kto to chce ako tapetu 1680x1050 tak www.spz.unas.cz/superbb.jpg ) Už som to publikoval na skodaoctavia.cz, v CJoctavianovej diskusii a na k-reporte, takže možno ste to už videli. Budem vďačný za komentáre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 a na auto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 (editace) Dovolil som si urobit "viziu" faceliftu Editováno: 17. Říjen 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Prostě mi ta hranatá příď k Superbu nesedí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 Někteří novináři se nám domnívají, že světla zůstanou stejná. Přitom jsou na fotkách zřetelně vidět nýtování... http://www.auto.cz/skoda-photos-spy-superb-2012-grossglockneru-62449 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 No ved, neviem naco by davali nove svetla, ked testuju chladenie, resp. brzdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Někteří novináři se nám domnívají, že světla zůstanou stejná. Přitom jsou na fotkách zřetelně vidět nýtování... http://www.auto.cz/skoda-photos-spy-superb-2012-grossglockneru-62449 Světla budou určitě jiná, jak přední, tak zadní, stejně jako obě kapoty, všechny blatníky, oba nárazníky, maska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Dnes ráno cestou do práce, když jsem se popsouval po magistrále, naproti hlavnímu nádraží na parkovišti stál Superb Combi, který mě hned zaujal tím, že měl úplně jiná světla. Nevím, zda tam stál nemaskovaný facelift, to mi přijde divné, každopádně auto mělo úplně jiná světla, úzká a lá studie Vision D a nenavazující na masku chladiče, která byla zcela shodná se současnou verzí. Z dálky nebylo poznat, zda na svělech nejsou jen nějaká "stínítka", ale shodou okolností z parkoviště v tu chvíli vyjížděla současná verze a ten rozdíl byl markantní. To, co jsem viděl já se nejvíce podobá tomu, co je na následujícím odkazu, ale úplně totožné to není. http://www.google.cz/imgres?q=skoda+superb+facelift&um=1&hl=cs&biw=1440&bih=730&tbm=isch&tbnid=Sh3Y12HFA_Dx_M:&imgrefurl=http://nextcarsunday.blogspot.com/2011/05/2012-skoda-superb-facelifting.html&docid=OuQwofcvagmWYM&imgurl=http://3.bp.blogspot.com/-T4F09eM1irA/Tb1v8KRStuI/AAAAAAAAAOE/NDvG5WhzN88/s1600/skoda%252Bsuperb%252Bfacelift1n.png&w=600&h=375&ei=fTXBTpPBBM3csgb_9cWUAw&zoom=1&iact=rc&dur=405&sig=106562032842312046064&page=1&tbnh=103&tbnw=165&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:8,s:0&tx=124&ty=72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 (editace) Tak to jsi asi viděl tohle Editováno: 14. Listopad 2011, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Jojo, to je hodně pravděpodobné, díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Dnes ráno cestou do práce, když jsem se popsouval po magistrále, naproti hlavnímu nádraží na parkovišti stál Superb Combi, který mě hned zaujal tím, že měl úplně jiná světla. Nevím, zda tam stál nemaskovaný facelift, to mi přijde divné, každopádně auto mělo úplně jiná světla, úzká a lá studie Vision D a nenavazující na masku chladiče, která byla zcela shodná se současnou verzí. Z dálky nebylo poznat, zda na svělech nejsou jen nějaká "stínítka", ale shodou okolností z parkoviště v tu chvíli vyjížděla současná verze a ten rozdíl byl markantní. To, co jsem viděl já se nejvíce podobá tomu, co je na následujícím odkazu, ale úplně totožné to není. http://www.google.cz...:0&tx=124&ty=72 Předek bude pro představu tak trochu a la Passat s charakteristickými rysy ze studie která se všude ukazuje, zadek z toho odkazu je úplně mimo, zásadní bude přesun RZ na víko kufru a stávající tvar světel se zrcadlově obrátí, budou s LED technologií a rozpůlené chromovou linkou, která půjde přes celé víko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Fencl Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Předek bude pro představu tak trochu a la Passat s charakteristickými rysy ze studie která se všude ukazuje, zadek z toho odkazu je úplně mimo, zásadní bude přesun RZ na víko kufru a stávající tvar světel se zrcadlově obrátí, budou s LED technologií a rozpůlené chromovou linkou, která půjde přes celé víko... Zdravím, když jsem si přečetl Váš příspěvek, zkusil jsem si vymodelovat záď vozu ve photoshopu. Vzniklo mi něco, podobného zádi jaguaru xf a nebo hyundai i40. Přikládám obrázek. Jde o velmi jednoduchou a rychlo výrobu, tak tomu odpovídá kvalita zpracování. Informace od Vás jsem použil doslova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 No, pan Kabaň by to asi nerozdýchal, ale symbolicky se to dá odsouhlasit, ve skutečnosti to tedy vypadá maličko lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 A nahodou nebude uz ten otvor na zadnu znacku v tom novom style ala plechova lopatka na smeti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.