Drewie Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 musíš ještě povolit ten torx, vložka zámku jde vysunout normálně rukou - mě se povolí vložka zámku až po asi 8 otočkách Jediné nářadí na tuto akci je ten torx na vyšroubování těch šroubků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 povolil obidva,tu to píše... Spodní šroubek je povolenej úplně co to jen šlo, horní taky šróbovák torx 20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanla Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 povolil obidva,tu to píše... šróbovák torx 20 ahoj jaké přesně má označení ten šroubovák torx 20 , na povolení zámku sem si koupil XZN M8 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 neviem aké má presné označenie,ale vyzerá takto.. http://www.ges.cz/cz/sroubovak-torx-8396-20-GES07402343.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Když už mi tam ten mechanismus se spodním šroubem spadnul, je velký průser, když bude vložka držet jen na horním sroubku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Ještě tu napiš kde parkuješ, aby to zloději měli ulehčený... tu je návod jak se k té objímce dostat. http://forum.skodahome.cz/topic/47886-f-demontaz-a-zpetna-montaz-prednich-el-stahovacek/ A taky ti to tam bude pěkně rachtat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandis Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 ahoj,poradíte mi..... mám u fábie r.v.2000 vysypanou vložku zámku u řidiče a potřeboval bych jí vyndat.... zabrousil jsem tedy na tohle forum a přečetl jsem si návod a hned jsem to šel vyzkoušet.... jenže to mám na dveřích trochu jinak než to tu popisujete..... mám tam jen jeden šroub..... zkusil jsem ho povolit a pootočit o pár otáček jak tu popisujete ale vložka se neuvolnila...... poradíte mi jak na to....dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 musíš ho povoliť čo to ide..potom vložku vytiahnuť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 (editace) no spíš bych řekl, že je dobré povolovat šroubek a přitom tahat za vložku zámku, abys nedopadl jako orlando1 o pár příspěvku výš. Editováno: 27. Únor 2013, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejandrej Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Ahoj, přestal mi fungovat zámek u řidiče (r. v. 2004, centrál, bez DO) a mám v této souvislosti dotaz: Když vyměním vložku, budu muset na ty dveře používat jiný klíč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 vložku si môžeš objednať aj na svoj pôvodný klúč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanho Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Zdravím odborníky, Potřebuji poradit. Mám na krátko půjčenou Fabii r.v 2003 1,2 HTP. Je po zesnulém otci, měl jsem ji jen vyčist a prodat. Narazil jsem však na závadu. PZ dveře nejdou odemknout. Ani centrálem ani manuálně. Motorek zámku je asi v haji protože při poslechu nefaká .Dovede mi někdo poradit jak alespoň ty dveře otevřít?? Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 U F1 je to skoro pravidlo, pz odchází dříve,(asi vim i proč) než třeba řidičovo.Jestli nechceš použít hrubou sílu na odtržení čalounění a rozseknutí zámku-zevnitř jak to doporučuje DP,tak při troše štěstí a velké trpělivosti --- bouchat na dveře pěstí v oblasti zámku-pod venkovní klikou a zároveń centrálem nebo dálkou odemykat a zamykat.Zámek je v tzv.safe a z tohoto režimu jej dostaneš JEN elektrikou a ta musí otočit motorem.Je-li tento motorek vadný, tak ho boucháním donutíš pootočit a on to odemkne.Bouchal jsem jednou i 2 hodiny a zrovna u mojí vlastní.Koncernové zámky opravuji poměrně často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Dobry den. Ja by som potreboval pomoct s vymenou mikrospinaca v zamku. Samotny zamok fnguje bezchybne. Moj problem je ze mi pri otvoreni dveri neodomkne kufor, nerozsvieti sa mi svetlo nad hlavou a nesvietia mi varovne svetla vo dverach. Spolyjazdcov zamok je v poriadku. Mam vymenit len mikrospinac(neviem.ani.jde to.presne je), alebo mam dat dole cely tapacir aj so stahovackou a vymenit rovno cely zamok a vlozku.nechat povodnu, alebo.co mam robit? Cely ten.elektricky zamok mam moznost kupit za 30€. Jedna sa o fabiu comfort rv 2000 s original centralom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 jestli se ti jedna pouze dostat se do kufru, tak si pootevri zadni leve dvere ( pri vysedani z vozu to mas pri ceste do kufru ) a je to bez jakekoliv demontaze..... mikrospinac vymenit lze za par penez ovsem u takto staryho zamku muze byt vybehana i vacka, popr cela elektronika ( vnitrni tistene spoje casto trpi na studene spoje- taky jde resit ) s novym zamkem bude pokoj a bude pracovat jak ma. Nefunkcni mikrospinac ma take negativni dusledek na zvyseny odber proudu z bateri u (dlouhodobe) odstaveneho vozu dalsi vec je jak na tom bude zamek kery kupujes z druhe ruky, nejvic vybehane zamky jsou samozrejme na dverich šoféra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsechovec Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Abys vyměnil mikrospínač, musíš tak jako tak vyjmout zámek. http://forum.skodahome.cz/topic/67344-mikrospinac-zamku/ Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 (editace) jestli se ti jedna pouze dostat se do kufru, tak si pootevri zadni leve dvere ( pri vysedani z vozu to mas pri ceste do kufru ) a je to bez jakekoliv demontaze..... mikrospinac vymenit lze za par penez ovsem u takto staryho zamku muze byt vybehana i vacka, popr cela elektronika ( vnitrni tistene spoje casto trpi na studene spoje- taky jde resit ) s novym zamkem bude pokoj a bude pracovat jak ma. Nefunkcni mikrospinac ma take negativni dusledek na zvyseny odber proudu z bateri u (dlouhodobe) odstaveneho vozu dalsi vec je jak na tom bude zamek kery kupujes z druhe ruky, nejvic vybehane zamky jsou samozrejme na dverich šoféra No otvaranim zadnych dvier som to riesil doteraz, uz am to nebavi. A tiez mi ide o svetlo a varovne svetla vo dverach. Ine problemy so zamkom nemam, vsetko funguje. Ten zamok co som spominal je druhovyroba ale cistonovy. Vymenim to cele a mam pokoj nie ? Bude mi pomahat kamos autotechnik jsechovec diky pozerl som nato Editováno: 27. Srpen 2013, autor: MiSiaak007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 máš recht, zamek z autorizáku stoji strasnou raketu, plagiáty sezenes podstatne levneji. Drive jsem byl upozornen ze u novych levnych zamku z druhovyroby je vhodne pred montazi overit jejich funkci, ale zase je tu od toho zaruka..... Nevyhoda je casove narocnejsi montaz pokud zrovna nejsi mistr řemesla ps. V minulosti jsem si svuj zamek opravil pomoci uplne jineho spinace ktery jsem umistil na bocni stenu palubovky ( spodni hrana palubovky pobliz deklu pojistkoveho prostoru u ridice, urcite budes vedet ), novy mikrospinac by mi nepomoh, protozeze je vybehana vacka .... mam to tak uz 5-tým rokem a beha to naprosto v poradku a opticky to temer vubec neni videt . Zamek mi tak zustal puvodni originalni, oprava nestala prakticky nic, spíš hodně casu ktery travim rád v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 (editace) máš recht, zamek z autorizáku stoji strasnou raketu, plagiáty sezenes podstatne levneji. Drive jsem byl upozornen ze u novych levnych zamku z druhovyroby je vhodne pred montazi overit jejich funkci, ale zase je tu od toho zaruka..... Nevyhoda je casove narocnejsi montaz pokud zrovna nejsi mistr řemesla ps. V minulosti jsem si svuj zamek opravil pomoci uplne jineho spinace ktery jsem umistil na bocni stenu palubovky ( spodni hrana palubovky pobliz deklu pojistkoveho prostoru u ridice, urcite budes vedet ), novy mikrospinac by mi nepomoh, protozeze je vybehana vacka .... mam to tak uz 5-tým rokem a beha to naprosto v poradku a opticky to temer vubec neni videt . Zamek mi tak zustal puvodni originalni, oprava nestala prakticky nic, spíš hodně casu ktery travim rád v garáži no budem to robit s kamaratom ktory je urcite zrucnejsi ako ja, on s autami robi, nie ako ja. .. na tom novom zamku je aj ta vacka ? ked kupim ten komplet a len vlozku si necham ? Editováno: 27. Srpen 2013, autor: MiSiaak007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 presne tak, novy zamek ma uplne vse. Když už to bude rozdělaný je dobry to všechno namazat,( vlozku zamku radeji lihovym sprejem nebo podobnym od ktereho nebudes mit zamaštěný kliček) - oceniš to nejen v zimnim provozu. Provedeni toho zamku a predevsim mikrospinače od vyrobce je tragedie, Fabií ktere stím ještě neměly potiźe je malo, kdo neustale vergluje s dverma sem a tam musí počítat s tím, že se na zámku objeví nějaký technický nedostatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 presne tak, novy zamek ma uplne vse. Když už to bude rozdělaný je dobry to všechno namazat,( vlozku zamku radeji lihovym sprejem nebo podobnym od ktereho nebudes mit zamaštěný kliček) - oceniš to nejen v zimnim provozu. Provedeni toho zamku a predevsim mikrospinače od vyrobce je tragedie, Fabií ktere stím ještě neměly potiźe je malo, kdo neustale vergluje s dverma sem a tam musí počítat s tím, že se na zámku objeví nějaký technický nedostatek Ja problem chvalabohu ziaden nemam a to ani v zime .. az na ten mikrospinac, koli ktoremu mi vlasne nejdu varovne svetla na dverach a nerozsvieti sa mi svetlo na strope + ten kufor ale ten som riesil tak ze som si pootvoril zadne dvere. Kluc lastne vobec ani nepouzivam otvaram to na dialku... a ked ho aj raz za cas pouzijem tak len na vytahovanie oken, ked som nahodou zabudol zatiahnut ked som bol este dnu. Ked sa do toho pustim urcite napisem ako som dopadol bude to niekedy na dalsi tyzden. Zatial ti dakujem za rady a tipy, ak by ta nieco napadlo kludne napis, budem len rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 vie mi niekto poradit, aky je rozdiel medzi zakmami 3B1 837 015 N a 3B1 837 015 A? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Když jsem koukal do ETKY na rok 2000 tak tam přední levý zámek tenhle vůbec není. Je tam jen 3B1 837 015 AQ pro cetrál a s koncovkou AN bez centrálu. Zámek přední levý! 3B1 837 015 N - polo, derby, vento - ind 3B1 837 015 A - octavia, passat, leon, toledo nalezeno v ETCE různé roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjus Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 Zdravím! Mám fabii z r. 2000, 1,4 MPi (nevím, co ještě je třeba vědět), kde je ve dveřích jen jeden šroub (torx). Podle vašich rad se mi podařilo vložku vyndat, ale jen z pravých dveří, v levých (u řidiče) to nejde. Slyším, že šroub už je venku (přeskakuje závity), ale vložka tam drží jak přikovaná. Je na to nějaká finta? Potřebuju vytáhnout hlavně tu levou, na pravé jsem jen zkoušel postup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.