Pajk85 Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Jestli má někdo fotos, tak sem s něma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 7. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Taky na fotky čekám. Napočítal jsem 26 aut. Napočítal jich někdo víc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Fotek myslím není třeba moje auto bylo ze všech nejkrásnější a dokonce jsem i sám zase bez cizí pomoci i odjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Melicharik Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 :D presto si myslim ze nejake ty fotky by se hodili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 no ale než jsi přijel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Melicharik Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 jako ja? .. vsak jsem tam byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 ne to bylo na luďana...že mu trvalo než dojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Moje babička se musela nejdříve umýt a pak pomalým duchodcovskym tempem dorazila ale ta spotřeba 4,2l to nemel asi nikdo, coo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 jak říkal kolega na sraze.... 4,2 l vody je slušná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Hej a taky máte spálený ruce a obličej? to David: jakto, že jsem stříbrný auto s oranžovýma kolama přehlídl?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 jak říkal kolega na sraze.... 4,2 l vody je slušná JN Prej čeho? Vody? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Vlastně prd, oleje to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Voda mi náhodou vydržela až domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Ludan: tak t o je dobre ze vydrzela voda az domu ne ? si to konecne zalepil zvykackou ? Pajk: kua taky jsem spaleny za krkem a na Xichte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 8. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 A je to tu zase Vím že byl pred nedávnem sraz v hranicích ale co takhle se sejít jen tak v Olomouci u Globusu ? Nějakou tu sobutu odpoledne nebo dopoledne a zajed hromadně do autofamu nakoupit nějaký věci na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.