Ondrero Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 Zdravím,půjčil jsem si od známého plně nabitou baterii a po týdnu kdy auto stálo se mi vymlátila,že ani zámky centrálu nechtěly vyskočit. Mám v autě 2 zesilovače-Monoblok a 4 kanál a autorádio Alpine CDE-9880R. Kabeláž atd mám určitě zapojenou správně. Kde by mohl být problém? Mohou samotné zesilovače ikdyž vypnuté něco brát? A autorádio mám napojené přímo na baterku aby hrálo i bez klíčku. Pokud ho napojím na klíček,tak vždy stratím stanice,nastavení atd ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 Tvůj problém má na svědomí Alpine...bohužel mají velký klidový odběr. Řešním je napojit autorádio na klíč, ale před tím ještě přehoď mezi sebou kabely od rádia (červený vs žlutý) jsou na dutinkách takže je to snadné a rychlé.Pak budeš mít všechna nastavení uložená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 Přečti si tohle téma: http://forum.skodahome.cz/topic/21196-zapojenie-neoriginalneho-radia/ Je to sice ze sekce Fabia, ale Oktavka je na tom úplně stejně. Tam se i dovíš proč se ti vymaže veškerý nastavení rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rizecek Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Zdravím,půjčil jsem si od známého plně nabitou baterii a po týdnu kdy auto stálo se mi vymlátila,že ani zámky centrálu nechtěly vyskočit. Mám v autě 2 zesilovače-Monoblok a 4 kanál a autorádio Alpine CDE-9880R. Kabeláž atd mám určitě zapojenou správně. Kde by mohl být problém? Mohou samotné zesilovače ikdyž vypnuté něco brát? A autorádio mám napojené přímo na baterku aby hrálo i bez klíčku. Pokud ho napojím na klíček,tak vždy stratím stanice,nastavení atd ne? Tiez mam radio alpine, 4 kanalovy zosilovac, sub,..vsetko spravne zapojene a tieto iste problemy. Este sa mi vsak nestalo ze by som sa do auta nedostal, no baterka uz bola vybita niekolkokrat. Napis pls ci Ti prepinovanie pomohlo a este akym sposobom si sa dostal do auta ked sa ani zamky centralu neotvorili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 měl sem ten samej problém, vyhodil sem kapacitor a je pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky111 Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 měl sem ten samej problém, vyhodil sem kapacitor a je pokoj čuus..prosil bych radu..mam octu rs..2002,maxidot,kuže navi atd..neco mi žere baterku,podotýkám,že navigaci zapnu kdykoli i bez klíče,to by mohlo být asi tím že?měla by se zapnout jen s klíčem že? prosím tě,jak mam zapojit napájení navigace přes spínačku?já áuž to takhle koupil zapojené v autě,nechci ji uplně celou vyndavat a hrabat se v tzom..pujde to přes iso konektor?a na který výstup?jedná se o navigaci dx škoda,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 na iso konektoru, když ho proměříš sou dva + kabely červenej a žlutej, jeden pod stálym proudem a jeden až po otočení klíčkem, tak to zkus změřit, jestli jsou pod proudem oba, tak je to jinak zapojený, vrítit to do původního stavu by nebyl problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 Tak jsem přehodil káblíky u rádia a baterka už vydrží 3 neděle a dýl.A to už je 4 roky stará.Bohužel jsem si svou půl roku starou exide zničil.Už nejde dobít Hodně moc jí to rádio vybilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 (editace) A když se náhodou vybije baterka,tak že neotvírá centrál?No mám od + baterky navadenej a zaizolovanej kabel dolů do předního nárazníku.Takže stačí sundat mřížku a napojit jinou. Editováno: 15. Srpen 2011, autor: Ondrero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.