Publikováno Červenec 20, 201114 r Zdravím, chci se zeptat, jestli není někdo ze Severní Moravy, kdo přešívá čalounění na sedadle řidiče? Mám světlou kůži a jak je boční airbag u sedadla řidiče tak je tam sedadlo potrhané. Díky za případný kontakt
Červenec 21, 201114 r Je to něco jako potah - cena cca.: 700€ bez daně. Doporučuji: sundat a nechat opravit u šikovného čalouníka...já se před tím nedíval na cenu.
Duben 12, 201312 r Ahoj,chci zeptat máte někdo nějakou zkušenost z opravou bočního vedení předních sedadel? Připadá mi že kuže na S II jef akt mizerná,začínají se mi objevovat u řidiče drobné oděrky a pěkně mě to štve.Na netu sem našel tohle http://www.furnitureclinic.co.uk/Leather_Repair_Kit.php#!prettyPhoto
Říjen 9, 20159 r Ahoj pánové, mám po bývalém majiteli v interiéru takový nešvar, bohužel bych musel vyměnit celou palubku, nevíte o nějakém autočalouníkovi nebo jak se to dá vyřešit ?
Říjen 20, 20159 r twl to je po naky totalní ráně z boku nee , tohle nohou bez pomoci narazu neuděláš bud new celá paluba , nebo to nak odborně přetahnout krycim materialem , latka-kůže nic jinýho rozštípaný neni ? DIVNÝ
Říjen 21, 20159 r vzhledem k tomu, že v autě se dělají všelijaké věci, tak mě to zas tak nepřekvapuje.... Podle mě se s tím nic moc dělat nedá. Sebelepší práce bude působit divně, navíc cenově zřejmě překoná bazarovou palubku. Takže za mě buď samolepka, nebo vyměnit.
Říjen 23, 20159 r No, že to byla rána o tom žádná, ale co se stalo už nevrátím a nevypátrám. Tak se podívám po netu a snad palubku za rozumnej peníz seženu, spíš se bojím té práce okolo. A ještě zkusím zajet k jedné čalounici, je moc šikovná, tak třeba bude mít tip...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.