stoca Vloženo 24. Červenec 2011 Vloženo 24. Červenec 2011 Ahoj, mám porblém s loupáním přední masky (chromová folie). Setkal se s tím někdo? Šlo to vyměnit na záruku? Díky Citovat
ben06 Vloženo 24. Červenec 2011 Vloženo 24. Červenec 2011 proč by to nešlo na záruku? Mě se tak oloupal přední i zadní znak, měsíc před koncem záruky jsem jel na první (a poslední) servisní prohlídku a oba znaky vyměnili bez obvyklých blbých řečí při reklamačce a to jich mám za sebou úspěšně několik. Ty znaky se loupou i na jiných modelech. Citovat
stoca Vloženo 25. Červenec 2011 Autor Vloženo 25. Červenec 2011 Znaky nemyslím, myslím jakoby tu lištu jak je v ní vloženej ten znak... Citovat
Jan155 Vloženo 2. Srpen 2011 Vloženo 2. Srpen 2011 Jo taky jsme reklamovali olupující se chrom a v pohodě, vyměnily to. Citovat
pikydrtic Vloženo 15. Říjen 2012 Vloženo 15. Říjen 2012 Poprvé mi vyměnili po dvou letech spodní lištu chromovanou v nárazníku a zadní lištu na kufru. Při další servisní prohlídce jsem chtěl vyměnit poškozený chrom masky a zamítnuto....prý je to od šutrů a máto po čase každý sup. Citovat
anthelmos Vloženo 16. Říjen 2012 Vloženo 16. Říjen 2012 mě měnili při servisní prohlídce na jaře znaky v rámci svolávací akce, jen jsem to podepsal že to bylo vyměněno Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.