Speedy20V Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 zdarec, přemýšlím pořád nad zadním nárazníkem, máte někdo nárazník jako je na obrázku? byl bych rád za každé info (jak je moc nízko od země) a více fotek z více úhlů, kdyby někdo měl, dejte mi vědět, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 hmm to není nárazník, to je jen ten zadní spojler, místo toho černýho plastu, myslím že to je axon, zas tak nízko od země to nebude http://axontuning.cz/shower.php?i=axon/xl500_b.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 jojo, jasně, vím, že je to jen místo té spodní černé lišty, ale zajímaly by mě nějaké fotky a zkušenosti a taky jestli by šla třeba ta spára překitovat doztracena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 jojo, jasně, vím, že je to jen místo té spodní černé lišty, ale zajímaly by mě nějaké fotky a zkušenosti a taky jestli by šla třeba ta spára překitovat doztracena. Než kitovat tu spáru bych vyměnil celý nárazník anebo tu spáru přiznal. Vzledem k přibývajícímu počtu retardérů se ti může stát, že po několika "ostrých" přejezdech se spára může prokopírovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 (editace) a za jaký by jsi ho vyměnil? Editováno: 29. Říjen 2006, autor: Speedy20V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 jestli mas predni RS tak bych dal zadni asi facelift a mozna bych ho nejak malinko upravil...coz chci udelat i ja ale porad se k tomu nemuzu dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 jestli mas predni RS tak bych dal zadni asi facelift a mozna bych ho nejak malinko upravil...coz chci udelat i ja ale porad se k tomu nemuzu dostat Souhlasím. Vzhledem k přednímu RS nárazníku bych na zadní dal pouze decentní tzv. podnárazník. Nabídka je docela pestrá, je hodně tuningových prodejců přes internet, stačí do vyhledávače zadat octavia tuning a něco se určitě najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 no hledám ty zadky už sakra dlouho a myslím že jsem našel snad všechny stránky a viděl všechny zadky.... nic se mi tak nějak nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 no hledám ty zadky už sakra dlouho a myslím že jsem našel snad všechny stránky a viděl všechny zadky.... nic se mi tak nějak nelíbí. No máš recht, taky jsem hodil bulvu a nic moc výběr. Snad jen jediný decentní by ušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 jako je to fakt děsný, přijde mi, že je toho hrozně málo, na pitomýho Golfa III je toho po tunách a na octávky nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 A co neodesign? http://mk-racing.cz/kat-neo.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 je to zajímavý, znám ho, ale to se mi zase nehodí k výfukům a taky se mi nelíbí ten výřez dole. Ale jinak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Borci jak velké upravy se musí udělat pro výměnu zadního nárazníku z 97 roku na facelift? Nebo to pasuje bez uprav?Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 pasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Pásne uplně jak ulitej? Dík. A ještě bych se chtěl zeptat jak se přidělávají zadní podběhy pokud sem je tam vůbec neměl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 pásne bez problémů jen pásky co jsou pod světly ti nebudou pasovat v nárazníku jsou po obvodu 3 šrouby ale v kastli 98 nevím jestli je příprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 pásne bez problémů jen pásky co jsou pod světly ti nebudou pasovatv nárazníku jsou po obvodu 3 šrouby ale v kastli 98 nevím jestli je příprava joooo uz mi to dochazi, proc shanis tu rs koncovku, ty si vlastne koupil ten cernej rs i s tema parkacema, vid? hmm, no pekneeee!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 tak nějak ale s jinou cenou a dovozem až ke dveřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 tak nějak ale s jinou cenou a dovozem až ke dveřím no tak pak neni o cem, nooo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Pásne uplně jak ulitej?Dík. A ještě bych se chtěl zeptat jak se přidělávají zadní podběhy pokud sem je tam vůbec neměl? treba potom vymenit tu ciernu listu, ta je ina a nedaju sa zamenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 musi se vymenit jen plat pod svetlama a lista v narazniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 A jak je to u combi taky tak? A ještě by mě zajímalo jestli není třeba větší protože tam mám tažné zařízení a taky vejfuck, aby se tam vešel. A taky jestli rs se liší od normálního jen tou dírou? Díkky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 jj jde to..tady neco pro inspiraci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Jeronymo , pekna prdelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Mně se tyhle zadky bez lišty moc nelíbí. Jakto, že máš stěrač na druhou stranu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.