Přejít na obsah

dolešo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    166
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem dolešo

  1. Světlo musí ven. Nejprve blinkr - 1 šroub, odpojit konektory, potom světlo - 4 šrouby. Potom oddělat víko světla - asi 7 šroubů torx . Potom už uvidíš patice žárovek.
  2. v režimu AUTO to udržuje nastavenou teplotu - chladí nebo topí - jak je potřeba, klimakompresor je zapnutý v režimu ECON to taky udržuje nastavenou teplotu, ale nechladí, taký se využívá v zimě. Není zapojen kompresor chlazení.
  3. Taky by mě zajímalo. V Kelly mi řekli, že nevedou, jedině origo servis.
  4. Taky mám 9460, ale teď koupená 9460 ve spreji je trochu tmavší.
  5. já mám opačný problém: čas od času mi DO přestane fungovat, tak musím vyndat baterii z DO, znovu ji vložit a ono to funguje. Bez přizpůsobování , zámky ani nemám. Už se s tím někdo setkal?
  6. Jj, omlouvám se, nějak jsem přehlédl, že chce koupit a zkoumá pravost............
  7. dolešo

    Kod barvy

    Prosím tě, jakou já potřebuju tužku a sprej, mám modrou D7D7. Díky
  8. A proč by se na to neměl ptát, když to chce vědět?? A proč by jako měl koukat, jestli má kotouče malý nebo velký, hlavně že je má v pořádku. Jinak ten rámeček se mi moc nelíbí.
  9. Já jsem malým štětečkem kápnul barvu do dírky, nechal zaschnout, znovu a znovu až je tam kopeček, potom přebrousil pod vodou a vyleštil. Udělal jsem asi 20cm a už se mi do dalších nechtělo. Až zase někdy.... Ale jde to.
  10. Leštěnka nic moc. Nevím teď značku, koupil jsem tm.modrou za 400,-. Po zaschnutí zesvětlá, takže dírky po kamínkách ještě zvýrazní. Je u toho ještě barevná tyčka, která je na dvě věci - na nic a na ho...
  11. Aha, dík, tak to není ono co potřebuju. Já mám v autě přípravu pro telefon ale chybí mi ten kabel.
  12. Zkus místo zapalovače jiný spotřebič. Nebo žárovkou na drátech u zásuvky zapalovače - červeno-černý proti hnědému (nebo kostře) musí svítit. Je to přímý drát od pojistky k zapalovači.
  13. Trochu mimo: Kam máš zapojený ten kabel od držáku telefonu? To je asi ten kabel, který potřebuju. Kde jsi to sehnal, pls? Dík.
  14. Já mám 2,5G a polodot a ukazuje to otevřené dveře (ale jen malé auto s jedněmi dveřmi) a event píše "zadní kapota otevřena" (nebo tak nějak) a chvíli to píská.
  15. Pokud je to rádio origo a bylo tam před odpojením baterie, tak se nemusí nic zadávat, ono si to načte samo z ŘJ. Zkus znovu odpojit baterii, připoj ji, zapni klíček a potom rádio a chvíli počkej.........
  16. dolešo

    El.ohřev vody

    Dík, zkusím to. Asi jsem málo tahal. Měl jsem podezření, že mi přihřívání vody nefunguje, tak jsem to měřil na relátkách , když se mi nepodařilo sundat ty fajfky, ale je to všechno OK.
  17. Ahoj všichni, prosím, jak se sundávají "fajfky" ze žhavících svíček ohřevu vody? Nikde jsem to nenašel a pokusy selhaly. Dík
  18. Tak jsem ti poslal SZ, už několikátou za ten asi měsíc. Dík, ahoj
  19. TO: PROCHY603 Zdravím, co ten slibovaný kód na Symphony??? Zapoměl jsi nebo neumíš, ale odpovědět bys mohl. Díky
  20. Jen teoreticky: Kolébkový přepínač je připojen jen jedním drátem an pin 23 na 29pinovou svorkovnici ŘJ komfortní elektriky dveří řidiče. Zamknutí nebo odemknutí si to rozlišuje, jestli je to přes odpor nebo přímo. Aspoň tak jsem to vykoukal ze schema pro 2002.
  21. Ahoj, mě to houká stále (tedy při fungování alarmu).
  22. nikdo nic? Cau. dost casto odchadzaju motorceky na svetlach. a naraz aj na pravom aj lavom prednom svetle. odpoj konektory od motorcekou a zmeraj prud ak tam je prud tak su zle motorceky. ak nic nenameras tak je chyba v kabloch alebo v potenciometri na nastavenie svetiel. 1) Ááá, sláva, Prochy 603 je živ! Prochy, prosím tě, co ty kódy na rádio? 2) Naklápění: na konektoru světel měřit napětí na pinech 6 (kostra) proti 7 na levém, resp. 8 na pravém světle. Napětí by se tam mělo měnit, jak ti někdo druhý bude točit tím kolečkem. Pokud se mění, jsou vadné motorky a nebo je to nějaké zakouslé. Pokud se nemění, je vada někde kolem potenciometru. radia aj typ.. CAU. nic mi od teba neprislo. tak ako mam ti zistit kod na radio??? napis my seriove cislo Tak promiň, ale psal jsem ti několik PM. Číslo SKZ2Z3A 0977 948. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...