Přejít na obsah

"Samovolné" zamykání dveří


Vachi

Doporučené příspěvky

Zdravím,

prolezl jsem celé fórum, ale odpověď na můj problém jsem nenašel. A tím problémem je že když chci otevřít (zevnitř) dveře řidiče tak se zamknou všechny dveře a to i ty řidičovy. Pak už stačí povytáhnout kolík na dveřích a odemknou se všechny dveře a můžu vylézt z auta. Problém je jen u dveří řidiče, když se první otevřou jakékoliv jiné dveře už se to nestane.

Za kliku stačí jen mírně zatáhnout a už je zamknuto.

Teď si možná odpovím sám, ale nejsu si jistej.

Možná bude problém v tom že auto bylo nedávno bourané a to do oblasti PL blatníku, ale dveře zasaženy nebyly. Je tedy možný že by se uvolnil nějakej kontakt, nebo něco snadno(podomácku) opravitelného? Absolutně nemám představu kde je chyba a tak se radši před rozkucháním dveří zeptám :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte,

mám podobný problém a to s dveřmi u spolujezdce. Při zavření dveří se kolík jemně posune dolů a dveře buď nejdou zevnitř otevřít nebo se zamkne centrál. Pokud vytáhnu kolík zpět nahoru, dveře se dají otevřít. Asi tam něco nesedí, ale nevím co. Celé dveře jsem rozebral, ale na nic jsem nepřišel. Jen tam i dost málo místa.

Nevíte, kde by mohl být problém?

Díky!

Editováno: , autor: Malta
citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj.Montoval jsem si do Feldy alarm i s centrálem tak trochu vím jak to funguje. V první řadě sundám tapec u dveří kde je problém mrknu na motůrek co ovládá zamykání těchto dveří a kouknu jestli neni povolen. Poté se dá nastavyt myslím šroubováním dolů nebo nahoru citlivost zamykání-to znamená myslím vyšroubuješ táhlo nahoru vznikne vetší mezera a tím např zabráníš při bouchnutí dveří že se ti samovolně zamknou. Jak píši prostě kouknout a zkoušet formou pokus omyl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...