Dar3cek Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Zdarek pánové... chci koupit tohle radio ..hraje mp3 je koncernovy tudíš tak neják sedí do interiéru je 2din a hlavne promě duležítá věc je červeně podsvícený než ho ale vemu... kupoval jste někdo? zkušenosti? je to WV tak by mělo na konektory pasovat? doufám že tam bude nějáký ISO ..jinak asi shánět přechodku... s funkčností na maxidotu počítat asi nemám co? máte někdo na své fabii ? jakoukoliv radu a zkušenost ocením nechci koupit věc co mi potom nepůjde zapojit atd nebo tak něco dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 3. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2011 (editace) Tak sem radio koupil.. ale prechodku nevim kde koupit... nevite nekdo? poradte prosim prechodku a nebo mi bylo receno prepinovat ..ale to bych se vtech debilnich schematech musel vyznat :D to by bylo radio...a ted jeste schema ISo konektoru a nejak to nastavit..... Editováno: 3. Září 2011, autor: Dar3cek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 přechodku a hlavně natáhnout cany do budíků! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 3. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2011 Hurá konečně někdo přechodku sem našel ... http://auto-hifi-prislusenstvi.hledejceny.cz/audiocar-most-iso-konektor/obrazek/ a jestli to dobre chapu tak ty dva volny kabely jsou prave do tech budiku jen mi teda nekdo dejte schema budiky fabie RS I a cislo pinu na CAN low a CAN hi jestli to pisu dobre .... vsem diky za odpoeved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 (editace) Zdravím, chcel som kúpiť presne toto rádio kvôli červenému posvieteniu a modrý displej, ale nevedel som ako sedí v otvore vo Fabii. Predpokladám, že nie celkom OK, lebo rádio má rovný predný panel a Fabia má stredný panel pre rádio do oblúka. Mohol by si hodiť foto,alebo napísať, ako to vyčnieva z toho stredného panela a koľko? Dík. Editováno: 4. Září 2011, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 4. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Čau až to do dělám tak ti rád dám fotku ted mi spíš řekni odkud mám tahnout z budiku ty Cany ... respektive ocenim nejakej schema...fotku..ktere jsou to piny nebo zastrcky...jinak se nehnu....dekuju vsem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 5. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Tak jo tak sem hledal jak blazen a nakonec nasel tohle .... potrebuju ale jeste ujistit mám napichnout Can (motoru) pin 7 a 8 a nebo mam napichnout Can (Comfort) 9 a 10 ????????? opravdu nerad bych neco posral to je snad posledni co potrebuju vedet diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 9. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Tady je slibena fotka.... :-) jeste blesjknu v noci az bude cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 mozem sa spytat na cenu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 (editace) Na internete z BA 190.- EUR. Dosť vysoká cena. keby bola tak polovičná. Navyše má len MP3. Ale zasa vyzerá dobre. Dar3cek pošli ešte foto rozsvieteného rádia. Mám prerobený interiér na modro-červeno., tak ma to zaujíma. ako to svieti:) Nevyčnievajú rohy toho rádia z toho stredného panelu? na fotke to nie je dobre vidieť. stred je vo vnútri, to je jasné, lebo panel je oblý. Aký to má zvuk, ak máš tam pôvodné reproduktory? Ja mám momentálne tam Symphony CD a zvuk je zodpovedajúci tým reprákom, slušný. Editováno: 11. Září 2011, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 11. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2011 Já to rádio kupoval za 3000kč cca(120euro) rohy nevycnivají ... to radio ne uplne rovne a palubka malicko zaoblena takze radio je malicko zapusteny... rekl bych odhadem tak 2-3mm :-) vyfotim to jeste z poradnych detajlu at mas nejakou predstavu a vecer to pujdu nafotit ve tme hm? vecer to sem dám ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 12. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2011 tady to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 No vyzerá to dobre:) To je osvetlenie prístrojovky na maximum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Příteli okřídleného šípu, pro: Dar3cek - padne tam pěkně. Přeji Ti, aby Tvá radost z dobře vykonané práce byla nekonečná. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 12. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Radku díky Bylo to vcelku jednoduchy zapojit kdyz clovek vedel co a jak snad bude slouzit Jojo rosvicene na maximum radio oproti budikum a zbytku sviti malinkato ale opravdu malinkato slabeji ..ve tme je to nepoznatelny je to videt pouze v seru a to me nevadi jinak kvalita zvuku mi prijde super mel jsem predtim Dxko a prijde mi ze tohle hraje lepe ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 20. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Prodam Přechodku k tomuhle radiu ... z Most konektor na ISO !! sesli se mi dve a tak jednu nepotrebuju...cenu nabidnete !! 723749855 a nebo vydra.milanek@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satfan Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 Nechce se mě zakládat nové téma tak napíšu sem když zapojím toto rádio do O1 bude psát i na maxidot? nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 23. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2011 Myslim že odpověd je ne stejne tak jako u fabie :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aughostino Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 (editace) ahoj, prosim ta nepamatas si ako si napajal cany? tiez mam toto radio a neviem ci cany pripojit na budiky (nemam maxidot) alebo ich pripojit na komfortku (799AH) Editováno: 19. Únor 2012, autor: aughostino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.