Přejít na obsah

Autoradio WV RCD200

Doporučené příspěvky

Zdarek pánové... chci koupit tohle radio ..hraje mp3 je koncernovy tudíš tak neják sedí do interiéru je 2din a hlavne promě duležítá věc je červeně podsvícený :) než ho ale vemu... kupoval jste někdo? zkušenosti? je to WV tak by mělo na konektory pasovat? doufám že tam bude nějáký ISO ..jinak asi shánět přechodku... s funkčností na maxidotu počítat asi nemám co? máte někdo na své fabii ? jakoukoliv radu a zkušenost ocením nechci koupit věc co mi potom nepůjde zapojit atd nebo tak něco :) dík :help:

post-34190-0-21854900-1314378430_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem radio koupil.. ale prechodku nevim kde koupit... nevite nekdo? poradte prosim :) prechodku a nebo mi bylo receno prepinovat ..ale to bych se vtech debilnich schematech musel vyznat :D :D to by bylo radio...a ted jeste schema ISo konektoru a nejak to nastavit.....

post-34190-0-50263100-1315061703_thumb.j

Editováno: , autor: Dar3cek
Odkaz ke komentáři

Hurá konečně někdo :) přechodku sem našel ... http://auto-hifi-prislusenstvi.hledejceny.cz/audiocar-most-iso-konektor/obrazek/ a jestli to dobre chapu tak ty dva volny kabely jsou prave do tech budiku :) jen mi teda nekdo dejte schema budiky fabie RS I a cislo pinu na CAN low a CAN hi :) jestli to pisu dobre .... vsem diky za odpoeved :)

Odkaz ke komentáři

Zdravím, chcel som kúpiť presne toto rádio kvôli červenému posvieteniu a modrý displej, ale nevedel som ako sedí v otvore vo Fabii. Predpokladám, že nie celkom OK, lebo rádio má rovný predný panel a Fabia má stredný panel pre rádio do oblúka. Mohol by si hodiť foto,alebo napísať, ako to vyčnieva z toho stredného panela a koľko? Dík.

Editováno: , autor: touareg3
Odkaz ke komentáři

Na internete z BA 190.- EUR. Dosť vysoká cena. keby bola tak polovičná. Navyše má len MP3. Ale zasa vyzerá dobre. Dar3cek pošli ešte foto rozsvieteného rádia. Mám prerobený interiér na modro-červeno., tak ma to zaujíma. ako to svieti:) Nevyčnievajú rohy toho rádia z toho stredného panelu? na fotke to nie je dobre vidieť. stred je vo vnútri, to je jasné, lebo panel je oblý.

Aký to má zvuk, ak máš tam pôvodné reproduktory? Ja mám momentálne tam Symphony CD a zvuk je zodpovedajúci tým reprákom, slušný.

Editováno: , autor: touareg3
Odkaz ke komentáři

Já to rádio kupoval za 3000kč cca(120euro) :) rohy nevycnivají ... to radio ne uplne rovne a palubka malicko zaoblena takze radio je malicko zapusteny... rekl bych odhadem tak 2-3mm :-) vyfotim to jeste z poradnych detajlu at mas nejakou predstavu a vecer to pujdu nafotit ve tme hm? :) vecer to sem dám :))))

Odkaz ke komentáři

Radku díky :) Bylo to vcelku jednoduchy zapojit kdyz clovek vedel co a jak :) snad bude slouzit :)

Jojo rosvicene na maximum :) radio oproti budikum a zbytku sviti malinkato ale opravdu malinkato slabeji ..ve tme je to nepoznatelny :) je to videt pouze v seru :) a to me nevadi :) jinak kvalita zvuku mi prijde super :) mel jsem predtim Dxko a prijde mi ze tohle hraje lepe :))))

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...